@Cybek-Marian: ja interesuje się techno tak od 2002 roku, wbrew pozorom na imprezach undergroundowych techno bywa więcej osób niż w klubie grającym komercję. Oczywiście techno jest specyficzne są rózne odmiany melodic bądź niższe tempo jak choćby Paul Kalkbrenner, są też klasyczne nuty techno z mocnym głębokim basem (miód na uszy), po prostu moim zdaniem leży to w braku edukacji, wszystkim techno kojarzy się z gwizdkami a metal z darciem ryja
@Odwrocuawiacz: @Cybek-Marian: W ogóle pamiętam jak pierwszy raz udało mi się wbić na Teki, na żadnej innej imprezie w klubie nie spotkałem tylu pozytywnych ludzików. A sezon na leśne Rave'y właśnie się zaczyna (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1592461630DN9vvrpHsW7dor6hr1StwB.jpg
Pobierzpost powstał jeszcze na Nocnej więc zapraszam wszystkich na #niecodziennetechno bo na mirko Techno ze świecą szukać ;)
Oczywiście techno jest specyficzne są rózne odmiany melodic bądź niższe tempo jak choćby Paul Kalkbrenner, są też klasyczne nuty techno z mocnym głębokim basem (miód na uszy), po prostu moim zdaniem leży to w braku edukacji, wszystkim techno kojarzy się z gwizdkami a metal z darciem ryja