Wpis z mikrobloga

@Pol12345: Kurdę, mnie to nigdy nikt w takich sondach nie pyta co myślę i za kim jestem ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale zauważyłem wśród znajomych i rodziny, że jednak nie jest tak źle i większość zmieniła stosunek do kościoła/pisu/dudy czy homoseksualizmu
  • Odpowiedz
  • 1
@Kjedne A co nam zrobi niby UE? Śmiało, niech nas wywalą i każdy będzie szczęśliwy. Zobaczymy kto będzie się cieszył jak Polska skieruje się w stronę wschodu :)
  • Odpowiedz
@Pol12345: dodatkowo, największa partia opozycyjna wstydzi się własnych poglądów, miotając się od prostej deklaracji, co dziś u Mazurka osiągnęło chyba już apogeum ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wstydzą się już nawet tego swojego legislacyjnego potworka, konceptu związku partnerskiego. Dodatkowy demotywator wyborczy dla zwolenników małżeństw homoseksualnych.
  • Odpowiedz
@Pol12345: aha, czyli mówisz że lewakom coś się wydaje a jednocześnie utożsamiasz wszystkich ludzi, nazwijmy to "tolerancyjnych" z bogatymi dzieciakami z Warszawy? XD ty lepiej sam sobie zadedykuj własny post, bo zarzucasz komuś coś, czego jesteś idealnym przykładem.
  • Odpowiedz