Wpis z mikrobloga

@fagitty-bobitty: to odstaw lustro, kto Ci kaze patrzec ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie mordo, OP nigdy nie napisal tego o co go mniej wiecej oskarzasz - a ja odnosilem sie do posta. Ergo, spiales dupe niewiadomo o co i do kogo - a ja to skomentowalem w sposob, na jaki takie zachowanie zasluguje.

Polecam wiec meliske i pozdrow mame
  • Odpowiedz
@vympayer:

Zacznijmy od tego że znalezienie kobiety która jest ogarnięta, a nie tylko wygląd ma do zaoferowania to już wyzwanie.

Nigdy nie twierdzilem, ze jest inaczej. Ba, biorac pod uwage moje kontakty z kobietami uwazam sie za zajebistego
  • Odpowiedz
@Xysz: Tyle że jak uniknąć tych lasek które szukają właśnie tylko kasy lub korzyści ? Jedyne wyjście dla większości facetów to właśnie MGTOW. Kobiety mówią często o zbyt wysokich standardach u facetów, a faceci się nabierają. Tyle że obniżenie części standardów nic nie da. Nie pomoże ale zaszkodzi. Lepiej być samemu, niż dać się wykorzystywać. Dlatego mówię że MGTOW to jedyne wyjście. Co z tego że jeden facet znajdzie dziewczynę
  • Odpowiedz
@KRISSVector: 1. Rozmowa ? Dobry żart. Ludzie kłamią, a nawet będąc kompletnie szczerym i oczekując tego samego zdarzało mi się usłyszeć kłamstwa.
2. Podstawy psychologii behawioralnej. Obietnice są g---o warte dopóki ktoś nie poprze ich czynami. Ale jak ktoś chce wierzyć że druga osoba odwróci zachowania o 180 stopni to droga wolna. Nie mój problem co będzie później
  • Odpowiedz
@Xysz: Ty naprawdę masz całkiem duży problem z czytaniem ze zrozumieniem, skoro dalej się odnosisz do mnie w formie męskiej. Dobrze, proszę Pana, ma Pan całkowitą rację, jest Pan najmądrzejszy i w ogóle Pana osądy kto na co zasługuje są całkowicie słuszne, nawet się meliską podzielę, żebyś sobie od razu nie poleciał zwalić konia do tej wiadomości, mordo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
oczywiście, że jest. Co oni pieprzą? Brak seksu to nawet podstawa to unieważnienia małżeństwa w KK.

@Wassimir: W islamie też tak jest, co ciekawe w dwie strony i jak np. facet bierze trzecią żone a rucha tylko dwie, to ta trzecia ma legitne prawo puścić go z torbami :D
  • Odpowiedz
@KRISSVector: Każdy kłamie, tylko kłamstwa różnią się między sobą. Co do zaufania to dostaje je każdy, chyba że przeczucie mnie ostrzega (nieświadoma kompetencja w wykrywaniu większych kłamstw). Wiele było sytuacji gdzie chciałem się mylić zastawiając typową dla mnie pułapkę "jeśli ta osoba jest szczera nic jej nie będzie, jeśli kłamie to będzie cierpieć", ale niestety za każdym razem miałem rację. A jeśli uważasz że zemsta to droga ludzi słabych i
  • Odpowiedz
@Kucharzpiekarznekromanta: Zaraz mnie pewnie zjadą za spermienie, ale co mi tam. Jeśli mówisz prawdę to jesteś jednym z rzadkich przypadków które to rozumieją (powiedziałbym że chcesz tego to co opisywał Korwin, żeby mężczyzna mógł spokojnie samemu zadbać o rodzinę finansowo, a kobieta mogła wybrać czy pracować czy nie). Nie uważam za ujmę na honorze kiedy to mężczyzna zajmuje się domem (mając składniki gotuję lepiej niż jakakolwiek kobieta z mojej rodziny,
  • Odpowiedz
@Kucharzpiekarznekromanta: Tradycyjne poglądy nie były kompletnie złe. To zmieszanie ich z tą otoczką "nowoczesności" uczyniło je ryzykownymi dla mężczyzn. A co do finansów to rozumiem jak to działa. W wielu przypadkach nie da się uniknąć pracy obojga osób nie skazując się na nędzę. Jak już pisałem, nie nienawidzę kobiet, ani nie obwiniam ich za zło świata (przynajmniej ogółu). Ludzie różnią się osobniczo, a potępianie każdego za przynależność do jakiejś grupy
  • Odpowiedz