Wpis z mikrobloga

Ojciec nie odpisał, druga #!$%@? usunęła konto na IG lub zmieniła nazwę.
Zmartwię Was, bo tego jest #!$%@? więcej. Pech chciał, że w tramwaju zawsze siadam na tym samym miejscu ale jeżdżę o różnych godzinach. I widzę też że kierowcy/ekipa sprzątająca tramwaje regularnie zmywa te napisy i jest mi ich zwyczajnie szkoda.
Łapcie kolejnego palanta. Mam ochotę wrzucać zdjęcie każdego napisanego na oparciu nicku żeby stało się to co z kontem jednej z Julek.

#bekazpodludzi #komunikacjamiejska #gdansk #patologiazmiasta
Pobierz s.....s - Ojciec nie odpisał, druga #!$%@? usunęła konto na IG lub zmieniła nazwę. 
Z...
źródło: comment_15917059052wqRCTSAmqDIBT2Amm8ldP.jpg
  • 41
I widzę też że kierowcy/ekipa sprzątająca tramwaje regularnie zmywa te napisy i jest mi ich zwyczajnie szkoda.

@send_nudles: Nie wiem gdzie mieszkasz ale w ZTM na śląsku napisy na siedzeniach to ostatnie czym martwi się ekipa sprzątająca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym, serio ci się chce? Walczysz z wiatrakami i tyle. To tak jakbyś chodziła po mieście i szukała sprawców graffiti. Poza tym zaraz wykopkom
@EissIckedouw: #!$%@?, myślałem że to jest ogólnie generator wysyłania wiadomości anonimowej, i chciałem go sprawdzić wysyłając sobie wiadomość, myśląc że najpierw pisze sie wiadomość a potem odbiorcę wiadomości xD
Tak więc chłopak dostał wiadomość o treści "dupa" xD