Wpis z mikrobloga

@Homelander: Leonem nie, ale miałam możliwość w weekend zobaczyć nowego Golfa i cała elektronika (która pewnie będzie taka sama) jest całkiem spoko, mimo tabletyzacji. Nie wiem czy taka opinia coś pomoże, ale moim zdaniem VAGi zawsze się tylko wyglądem różniły. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Homelander: Byłem wczoraj w salonie obejrzeć. Nie był zarejestrowany, więc nici z jazdy. W każdym razie prezentuje się świetnie. W środku wygląda nowocześnie. Dotykowe przyciski działają całkiem nieźle - za każdym razem "załączały". Zastanawiałem się nad zakupem Kii Ceed GT. Teraz już wiem, że trochę dopłacę i kupię Leona FR 2.0 TSI pod koniec roku.
  • Odpowiedz
@Homelander: Tablet jest bardzo OK. Jedyny minus który zauważyłem, to kiepskie spasowanie dekoru z tunelem środkowym. Wygląda trochę "zrób to sam". Poza tym w ogóle dekor a la drewno wygląda bardzo tandetnie. Przychodzi na myśl okleina stosowana w tanich blatach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@VanGogh: @Homelander: posiadacz rocznego fr 2.0 tsi here, też rozważałem (pro)ceeda gt. Na jeździe próbnej miałem wrażenie, że jadę w czołgu a wysoki nie jestem żeby mi się podsufitka tak nisko kończyła. W leonie jest dużo lepiej i ekran nie wystaje i nie zasłania widoku.

Chyba, że mówicie o 4 generacji leona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Homelander: Jaka cena za Leona? Mam Leona 3 generacji i pluje sobie w brodę, że nie poczekałem, bo ten nowy wygląda REWELACYJNIE.
Niby strategia VAGa była aby zrobić Seata jako markę premium, która będzie konkurowała z Alfa Romeo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Homelander: Heja, kupiłeś albo orientowałeś się jeszcze w temacie nowego leona? Zastanawiam się, czy jest opcja z podgrzewaną przednią szybą. Nie widzę nigdzie tej opcji wyposażenia na stronie producenta, ale aż mnie to dziwi, że takie auto nie ma tego w opcji :/
  • Odpowiedz