Aktywne Wpisy
noipmezc +11
giga komare wlecial mi dzis na chate i #!$%@? go na #!$%@?
Lambo994 +118
Za nieco ponad godzinę cisza wyborcza, więc na koniec przypominam. Nie pójście na wybory przez osoby rozsądne, umiarkowane, nie do końca zadowolone z pierwszych pół roku rządów koalicji 15 X, to nic innego jak pośrednie wsparcie Konfede-PiS-u. PiS-u który jako Polacy odsunęliśmy od władzy w kraju dzięki ogromnej mobilizacji 8-miesięcy temu. Przytoczę słynne i bardzo trafne również do obecnej sytuacji słowa z 2011 roku - ONI PÓJDĄ NA WYBORY. Rząd nie jest
@Felonious_Gru
#afera #uekatowice #katowice #studbaza #studia
@YodaMonster: yhm, już widzę jak osoba z fobią społeczną proaktywnie idzie przed rozpoczęciem roku do prowadzącej powiedzieć "proszę mnie nie zmuszać do publicznego śpiewania". Z serii #shitwykopsays , przecież tacy ludzie boją się zapukać do pokoju prowadzącego żeby zapytać o wynik egzaminu a co dopiero jakąś dziwniejszą sprawę.
#!$%@?ąc od
Chociaż zawsze można zaśpiewać RKS huwdu do utraty tchu albo nagły atak spawacza i podeprzeć się prawem cytatu. Myślę, że szybko by entuzjazm opadł.
Poza tym: przecież "studencki kwadrans" nigdy nie oznaczał, że studenci mogą się spóźniać. Cóż za cudaczna interpretacja.
#!$%@?; kiedyś mieliśmy na uczelni więcej kindersztuby.
Ja miałem różnych wykładowców, ale praktycznie każdy się co jakiś czas spóźniał...
Po co więc jest ten kwadrans studencki, co?
Albo takie spóźnienia co 1/2 minuty, że każdy wchodzi i po kolei spiewa od początku. Ale by sie #!$%@? kobieta XF
Komentarz usunięty przez moderatora
Powodzenia w prawdziwym życiu. Myślę że mało kogo będzie obchodziło czy autobus się spóźnił albo czy poranne sranie ci się przedłużyło
#!$%@? mnie zachowanie natomiast tych #!$%@? studenciakow co to moga zrobic wszystko, nawet sie publicznie upokorzyc bo Pan/Pani PROFESOR DOKTOR PO REHABILITACJI tego chce XDDDDDDDDDDDDDDD
Jestescie smieciami, tfu #!$%@?. #!$%@? bez godnosci.