Wpis z mikrobloga

to porównajmy ilu białych prześciga Polaków... no chyba, że ci dupsko pęknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nie_tak_szybko: nie mieszkam w PL nie utorzsamiam sie z tym narodem nawet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale bylem tam kilka razy i mysle ze Polacy wypadaja calkiem srednio +/- jak Ruscy wiec takie porownanie mogloby byc zaskakujace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nareszcie zrozumiałeś, że biały który jest głupszy od czarnego nie zasługuje na większy szacunek tylko dlatego, że jest biały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nie_tak_szybko: Zasługuje, bo ma chociaz potencjał do stworzenia geniusza, czarni nawet tego potencjalu nie posiadaja, moze kiedys to zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@RubinWwa: To co widać na wykresie nie wynika z genów. EOT.
A pieprzenie o tym jak to czarni nie zbudowali takiej cywilizacji jak my jest na poziomie upośledzonego dziecka z podstawówki. Słyszałeś coś o starożytności? Tobie się wydaje, że nagle wszyscy biali stworzyli cywilizację bo byli do tego predysponowani? To co powiesz o Polakach, którzy żyli w lesie podczas gdy na świecie były już potężne cywilizacje i imperia? xD
  • Odpowiedz
@RubinWwa: Typie linkujesz do artykułu, który mówi, że rasy biologicznie nie istnieją xDDDD
Różnice w inteligencji między rasami istnieją, ale z przyczyn niegenetycznych.

Jest to dobitny argument ktorego nie potraficie obalic, jedyne co mozesz zrobic to udawac ze nie istnieje i krzyczec cos o podstawowce.

@RubinWwa: Nie, to jest oznaka, że po pierwsze nie masz pojęcia o otaczającym świecie, a po drugie nie potrafisz
  • Odpowiedz
Typie linkujesz do artykułu, który mówi, że rasy biologicznie nie istnieją

@szybki_zuk: Typie, ale przewin na dol to masz tam te badania, a nie czytasz naglowki politycznie poprawnego wstepu ktory dobrze wiemy ze jest bullshitem xD

Nie, to jest oznaka, że po pierwsze nie masz pojęcia o otaczającym świecie, a po drugie nie potrafisz rozróżnić korelacji od
  • Odpowiedz
@Sakura555: nie rozsmieszaj mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Afryka swietnie prosperowala gdy byli tam biali a jak jest teraz kazdy widzi.
Porownaj sobie Zimbabwe gdy bylo pod wplywami kolonialnymi i teraz gdy Mugabe wygonil bialych i odebral im ziemie.
Jak wyglada Liberia stworzona dla bylych niewolnikow z USA? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co im surowce skoro i tak nie wiedza co
  • Odpowiedz
@Homodoctus: Zapewniam, że nie mam zamiaru rozśmieszania. Ja się zastanawiam co by było, gdyby nie było kolonializmu. Jakim w ogóle prawem chamsko wtargnięto na ich ziemię, zrabowano ich? Skąd wiesz, że ich los nie potoczyłby się lepiej albo inaczej. Wiem jak ich kultura wyglądała i wygląda. Jest prymitywna, wierzy się tam w szamanizmy. Oczywiście chrześcijanie miłosiernie nawracają ich na katolicyzm co jest dla nich wyrokiem śmierci bo islamiści ich tam
  • Odpowiedz
@Homodoctus: kiedy dumni biali Amerykanie budowali swoj naród Polacy w tym czasie go sprzedawali sąsiednim imperium w zamian za miedziaki, a potem pisali przez 123 lata na ten temat smutne wiersze XD, ergo Polacy to tacy Murzyni tylko ze biali
Ja wiem ze trollujesz opie bo zaden inteligenty biały człowiek nie poświecił by całego swojego dnia na udowodnienie anonom z internetu wyższości ras tylko zająłby sie czyms pożytecznym jak szukanie
  • Odpowiedz
Ja się zastanawiam co by było, gdyby nie było kolonializmu.

Umieraliby na wszelkie choroby lub zabijali miedzy soba. Bez kolonializmu nie mieliby cywilizacji i medycyny.

Jakim w ogóle prawem chamsko wtargnięto na ich ziemię, zrabowano ich?

Takim samym prawem jakim wtargnieto na wszystkie inne ziemie. I robili tak wszyscy ludzie bez wzgledu na rase.

Mają
  • Odpowiedz
Polacy to tacy Murzyni tylko ze biali

@Catacombe: nie mieszkam w Polsce i nie mysle o sobie jako polaku mimo ze oboje rodzicow pochodzi z polski nie wiem co chcesz mi udowodnic plujac sobie pod wiatr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja wiem ze trollujesz

@Catacombe: to dobrze :) ja za to nie wiem skad w niektorych bialych bierze sie ta idiotyczna poddanczosc lub poczucie winy za niedole czarnych
oni sami buduja tak wlasne zycie i patrz jak to wyglada:

co pare lat mamy czarne zamieszki w paryzu, londynie, grecji, wloszech stanach itd. Dlaczego nie ma problemu z innymi ludzmi? Dlaczego nie ma zamieszek z Hindusami, Azjatami, Latynosami itd? zawsze jak
  • Odpowiedz