Aktywne Wpisy

Rabusek +73
Jak to tu pasuje xD
Plusujcie żeby rano było w gorących ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#2jednostkowe0integracyjnych
Plusujcie żeby rano było w gorących ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#2jednostkowe0integracyjnych
źródło: 534653159_24846405668284673_4867772574819268263_n
Pobierz
arinkao +33
źródło: Bez tytułu
Pobierz

@nie_tak_szybko: nie mieszkam w PL nie utorzsamiam sie z tym narodem nawet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale bylem tam kilka razy i mysle ze Polacy wypadaja calkiem srednio +/- jak Ruscy wiec takie porownanie mogloby byc zaskakujace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nie_tak_szybko: Zasługuje, bo ma chociaz potencjał do stworzenia geniusza, czarni nawet tego potencjalu nie posiadaja, moze kiedys to zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡
A pieprzenie o tym jak to czarni nie zbudowali takiej cywilizacji jak my jest na poziomie upośledzonego dziecka z podstawówki. Słyszałeś coś o starożytności? Tobie się wydaje, że nagle wszyscy biali stworzyli cywilizację bo byli do tego predysponowani? To co powiesz o Polakach, którzy żyli w lesie podczas gdy na świecie były już potężne cywilizacje i imperia? xD
@szybki_zuk: Oczywiscie ze wynika, i jest to doskonale zbadane i udokumentowane wbrew politycznej poprawnosci ktora naklada na takie rzeczy cenzure https://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_intelligence
Różnice w inteligencji między rasami istnieją, ale z przyczyn niegenetycznych.
@RubinWwa: Nie, to jest oznaka, że po pierwsze nie masz pojęcia o otaczającym świecie, a po drugie nie potrafisz
@szybki_zuk: Typie, ale przewin na dol to masz tam te badania, a nie czytasz naglowki politycznie poprawnego wstepu ktory dobrze wiemy ze jest bullshitem xD
Afryka swietnie prosperowala gdy byli tam biali a jak jest teraz kazdy widzi.
Porownaj sobie Zimbabwe gdy bylo pod wplywami kolonialnymi i teraz gdy Mugabe wygonil bialych i odebral im ziemie.
Jak wyglada Liberia stworzona dla bylych niewolnikow z USA? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co im surowce skoro i tak nie wiedza co
Ja wiem ze trollujesz opie bo zaden inteligenty biały człowiek nie poświecił by całego swojego dnia na udowodnienie anonom z internetu wyższości ras tylko zająłby sie czyms pożytecznym jak szukanie
Umieraliby na wszelkie choroby lub zabijali miedzy soba. Bez kolonializmu nie mieliby cywilizacji i medycyny.
Takim samym prawem jakim wtargnieto na wszystkie inne ziemie. I robili tak wszyscy ludzie bez wzgledu na rase.
@Catacombe: nie mieszkam w Polsce i nie mysle o sobie jako polaku mimo ze oboje rodzicow pochodzi z polski nie wiem co chcesz mi udowodnic plujac sobie pod wiatr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Catacombe: to dobrze :) ja za to nie wiem skad w niektorych bialych bierze sie ta idiotyczna poddanczosc lub poczucie winy za niedole czarnych
oni sami buduja tak wlasne zycie i patrz jak to wyglada:
co pare lat mamy czarne zamieszki w paryzu, londynie, grecji, wloszech stanach itd. Dlaczego nie ma problemu z innymi ludzmi? Dlaczego nie ma zamieszek z Hindusami, Azjatami, Latynosami itd? zawsze jak
Komentarz usunięty przez autora