Wpis z mikrobloga

@GrammarNazi: XDdwccsgshdjjs gdzie ja napisałem o jakimś złodziejstwie, czy czymkolwiek innym niż to, ze z moich obserwacji afroamerykanie łamali najwiecej norm społecznych?XD co Ty sobie wgl wymyślasz? Ciemnogród to Ty masz na mózgu, coś tam ewidenenie nie styka xD ekstrapolowales sobie jakiś zmyślony fakt, widzie, ze z logika to za wiele wspólnego nie masz. Pomijając fakt, ze gdybym wojował z innymi kulturami(czeho noe robię, bo uwielbiam je poznawać, pracuje z
  • Odpowiedz
Żebyś tylko potem nie był urażony, gdy ktoś obrazi Twoje poglądy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Matioz: Lewactwo mnie uraza kradnac moje podatki to wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Btw video jest z serii gdzie para (bialy gosc i czarna laska) bawia sie w dominowanie :) Ona lubi byc zdominowana a on lubi ja dominowac. Nie ma nic lepszego jak pokazac to SJW
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Nie wierze, ze istniejesz naprawdę xD skończyłem kierunki gdzie ludzie mocno lewicują, nawet fanatycznie, przebywał w środowiskach artystycznych, gdzie 90% lewicuje, ale z takim kimś to się jezcze nie spotkałem xD wyciągnąłeś sobie coś z kosmosu, czego nikt nie powiedział ani nawet nie pomyslal, poklamales, pododawales sobie co tam chciałem, poobrazales, a następnie zrobiels sobie z tego twierdze i teraz siedzisz w środku w garnku na głowie i strzelasz
  • Odpowiedz