Wpis z mikrobloga

hej #mikrokoksy jak tam z siłkami u was w miastach? Jakieś info czy otwierają się 6 czerwca? U mnie w sieciówce w (fitness24 seven) na razie zero info i boję się, że za tydzień będzie jeszcze lipa :/

Może ktoś z #poznan zna siłkę, która otwiera się 6.06 i ma jednorazowe wejścia w ludzkiej cenie? #silownia

BTW rozporządzenia dla tej branży nie ma jeszcze chyba i wytycznych?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FiIemon: mamy tam darmowe wejścia z firmy, ale nie wziąłem, bo mam 4 piętra pode mną inną siłkę i porównanie kosztu karnetu do czasu dojazdu do FF i wygody nie wytrzymało porównania :/
  • Odpowiedz
@pyrawlkp: FF jest też po prostu droga. Karnet 150 zł do Green Pointu gdzie chodzę to też trochę przesada no ale na pewno otwierają.
Nie wiem ile jednorazowe wejście ale pewnie 15 zł więc się totalnie nie opłaca
  • Odpowiedz
@pyrawlkp:
sieciówki otwierają. Nie sądzę, żeby pozwolili sobie na przestój, bo ludzie i tak pójdą tam gdzie otwarte, szkoda tak stracić klientów. Znam małe siłownie, które oficjalnie się nie otwierają, żeby nie musieć utrzymywać jakiegoś ścisłego reżimu sanitarnego. Po prostu wchodzą klienci po znajomości z właścicielem/trenerem, ale oficjalnie siłka ma nie działać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@nieteczasy2: fak, tragedia :/ to wszystko punkty w Poznaniu zamykają?

edit: ja dostałem maila, że mój punkt przejmuje Organic Fitness. na stronie f24s widzę, że nie wiedzą kiedy otworzą inne
  • Odpowiedz
@nieteczasy2: @So_I_Scream: ja evergreen (w linii prostej na mapie mam tam 0 metrów ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). W mailu napisali, że można się przepisać do innego, ale nie znam nikogo kto miał fitness w innym punkcie. wątpię jednak, żeby inne lokale zwijali.

na 99% nie będzie 24h - nasza kochana wspólnota się sadziła, że niby ludziom, co mieszkają na piętrze nad siłką hałas
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pyrawlkp: f24s był jeszcze na Malcie i w galerii Dębiec, nie wiem czy tam zostają. Gdzieś na fejsie wyczytałem że już od dawna były plany że f24 się zwija więc nie wiem czy to kwestia hałasu
  • Odpowiedz