Wpis z mikrobloga

@magnat32: Ale z jakim konkretnie modelem. Bo jeśli ze wszystkimi dostępnymi na rynku to w przedziale cenowym do 3000 zł ten jest moim zdaniem najlepszy i dlatego go kupiłem, to chyba oczywiste.
  • Odpowiedz
@enzojabol ogolnie chce sobie zerknac na modele, a ze od kiedy pamietam mtb , crossy, szosy kupowalem w authorze tak czesto ostatnio ludzie pozytywnie wypowiadaja sie o romecie - sceptycznie podchodze do tej firmy, ale no wlasnie moze zaspalem i author nie jest tak dobry jak kiedys mimo dozywotniej gwarancji na rame ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@magnat32: Pozwól mireczku, że spożytkuje czas na coś innego niż robienie ci przeglądu całego rynku rowerowego... Ja wybrałem Rometa po długich rozkminach ale rozważałem też Krossa i Tribana. Authora nawet przez sekundę nie brałem pod uwagę i w zasadzie nigdzie mi się on nie rzucił w oczy.
  • Odpowiedz
@enzojabol widzisz kross i triban z decathlonu nie moja bajka, na zywo widzialem tribana kilka lat temu i wydawal sie lipnie zrobiony, a przegladanie to raczej dla mnie przyjemnosc - umysl analityczny lubie rozkladac wszystko na czynniki pierwsze - author stracil na popularnosci moze dlatego, albo nie sa konkurencyjni cenowo z tym co oferuja wszystko jest mozliwe

Co nie zmienia faktu ze mam 4 letnie mtb i szosowke od nich i
  • Odpowiedz
@magnat32: Ale nie oceniaj negatywnie całej marki (mówię o Tribanie) na podstawie jakiegoś modelu, który widziałeś na żywo kilka lat temu i zdawał ci się lipnie zrobiony. Po pierwsze kilka lat to szmat czasu, po drugie na "pierwszym wrażeniu" nie będziesz jeździł.
  • Odpowiedz