Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki obserwujące tagi #budujnarodos #budujzwykopem #rodos #dzialka #altana #altanka
Zapraszam do mojego poprzedniego wpisu, który po 8 miesiącach doczekał się aktualizacji:
https://www.wykop.pl/wpis/44162947/mirki-i-mirabelki-od-pewnego-czasu-jestem-posiadac/175602643/#comment-175602643

tl:dr
buduję altankę na RODOS, obiecałem opisać wszystko włącznie z kosztami. Pod powyższym linkiem znajdziecie aktualizację informacji. Znalezisko stworzę jak już będzie po wszystkim, czyli za max 2 miesiące.
Budowa nadal trwa, aktualny koszt to 29 tys zł.
Pobierz
źródło: comment_1590347595WtQ0KC6TBTRMWr4O5cTN7S.jpg
  • 24
@uytx: tyle za mną, że jak rozmawiam z moim ojcem i bratem, którzy mi pomagają, to wszyscy zgodnie twierdzą, że drugi raz by się nie podjęli. Ja mówię tak samo. Sięgając myślą wstecz ile to roboty to ja się cieszę, że dotrwaliśmy do tego momentu. Budowa domu skutecznie wybita z głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KCPR: 100k? chłopie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dom w stanie surowym ukończony.
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 50k złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 25k ale nie wiem czy się zmieszczę.

Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 5 lat oszczędzając.

Zarabiam około 4500 zł
Pobierz
źródło: comment_1590382018jxRfGL9Z2MgxCvksggKjYg.jpg