@rzuberbozy: problem z Tobą jest taki że wolisz szukać argumentów ad personam, zamiast zastanowić się nad tym co lepszego możesz zrobić ze swoim życiem ¯\_(ツ)_/¯
@rzuberbozy: poważnie próbujesz mi dosrać? Tak Cię boli brak kontrargumentów na to że klasa robotnicza jest najbardziej leniwa i przez to najbardziej niebezpieczna dla społeczeństwa?
@MilionoweMultikonto urojenia niepoparte faktami ( ͡~ ͜ʖ͡°) i nie próbuje ci dosrać a raczej pokazać że jako n------n z depresja jesteś jednostka wyalienowaną przez system w którym żyjesz ( ͡°͜ʖ͡°)
@MilionoweMultikonto Tak było, bezmyślne awanturowanie się nazywasz milionami osób bezrobotnych podczas gdy alokacja kapitału klasy pasożytniczej jest 8x większa niż w poprzednim roku. A ponoć tyle firm upada... ( ͡°͜ʖ͡°) tu przychodzi ten żart - co jest okej gdy jesteś bogaty, a co jest passe gdy jesteś biedny? Pieniądze od rządu ( ͡°͜ʖ͡°)
@MilionoweMultikonto a to tarcza antykryzysowa była tylko dla bogaczy? posługuje sie teoria klasową uznanego socjologa, więc wykopowe analizy klasowe mnie nie interere ( ͡°͜ʖ͡°)
@rzuberbozy: jeżeli o mnie chodzi to odobiście wolałbym żeby tarczy nie było a firmy które były słabe upadły Niestety rząd musiał się jakoś wykręcić z tego że nie wprowadził stanu klęski żywiołowej więc kupił milczenie przedsiębiorców ¯\_(ツ)_/¯ A robotnicy na to pozwolili bo łudzili się że rząd ratuje ich ciepłe posadki xD
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Poźniej to tylko twoja sprawa ;)
Wiesz czym się różni rzemieślnik od robotnika?
Niestety rząd musiał się jakoś wykręcić z tego że nie wprowadził stanu klęski żywiołowej więc kupił milczenie przedsiębiorców ¯\_(ツ)_/¯
A robotnicy na to pozwolili bo łudzili się że rząd ratuje ich ciepłe posadki xD