Aktywne Wpisy
beerus +6
Rozmawiałem już trochę dłużej z dziewczyną z tindera i twierdzi, że taki przebieg to nie jest dużo i że wymyślam.
"Powinienem szukać w zakonie jeśli dla Ciebie to dużo. Poza tym dawno tego nie robiłam" Jej dawno to było 1,5 miesiąca temu. #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #blackpill #randkujzwykopem #przegryw
"Powinienem szukać w zakonie jeśli dla Ciebie to dużo. Poza tym dawno tego nie robiłam" Jej dawno to było 1,5 miesiąca temu. #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #blackpill #randkujzwykopem #przegryw
Czy 10 partnerów seksualnych dla 22 letniej dziewczyny w ciągu 2 lat to dużo?
- Tak 85.2% (300)
- Nie 14.8% (52)
Hopsa +11
Hejka!
Tradycyjne nocne #ama dla zabicia nudy, tym razem postaram się zrozumiałe i krótko.
Jestem osobą Interłciową/Intersex, a dokładniejszy rodzaj to będzie coś blisko Ukrytego Zespołu Częściowej Niewrażliwości na Androgeny
Moje życie i problemy są bardzo podobne do tych jakie mają transpłciowe kobiety(z M do K), ale jednak od strony technicznej zupełnie inaczej, no i ja urodziłam się jako kobieta ale ciut popsuta :(
Wiek w połowie drogi od 20 do 30
Tradycyjne nocne #ama dla zabicia nudy, tym razem postaram się zrozumiałe i krótko.
Jestem osobą Interłciową/Intersex, a dokładniejszy rodzaj to będzie coś blisko Ukrytego Zespołu Częściowej Niewrażliwości na Androgeny
Moje życie i problemy są bardzo podobne do tych jakie mają transpłciowe kobiety(z M do K), ale jednak od strony technicznej zupełnie inaczej, no i ja urodziłam się jako kobieta ale ciut popsuta :(
Wiek w połowie drogi od 20 do 30
JJaki CEL???!!!
Pytasz jaKi jest CEL????
chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!!ogromnym jak zwierz!!!kto nie ma masy jest nikim!!!chudzi moga isc na ryby !!!najwazniejsza jest wilkosc!!!jak jestes wielki rzadzisz!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !!!MASA TO PODSTAWA!!!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!!!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!!!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA!!! I TAKA