Wpis z mikrobloga

@winter777: ale jaki cel? I tak zawsze się kończy branie takiego planu tym, że czujesz że za mało cwiczeń jest i się zaczyna dokładać ćwiczenia które się lubi itd. a jak spotka się ze ścianą po dołożeniu 2.5 kg to się nie wie co robić. Także prawda jest taka że trzeba plan totalnie pod siebie zawsze budować i z wykminioną metoda progresji. Takie gotowe to dla początkujących są dobre bo mają
otóż tak zrobie Stefanie, nie jestem początkującym i znam metody jakie można wprowadzać żeby progresję utrzymać, ponadto wplote jakieś ćwiczenia konkretnie pod swoje słabości, zobaczyłem ten plan i byłem ciekawy opinii, ot całą historia
@stefan8800:

ale jaki cel?

JJaki CEL???!!!
Pytasz jaKi jest CEL????
chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!!ogromnym jak zwierz!!!kto nie ma masy jest nikim!!!chudzi moga isc na ryby !!!najwazniejsza jest wilkosc!!!jak jestes wielki rzadzisz!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !!!MASA TO PODSTAWA!!!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!!!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!!!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA!!! I TAKA