Wpis z mikrobloga

@URBN_Rider: W nocy ok, ale w ciągu dnia podczas drzemek? Czekam jeszcze na wyklucie, w nocy będzie spać na dostawce z nami, ale w ciągu dnia będzie spać w swoim pokoju i nie wyobrażam sobie tego bez niani z kamerką najlepiej
  • Odpowiedz
@Lonate jak dziecko będzie wykazywało objawy bezdechu w nocy to wtedy warto pomyśleć. A tak to uważam że szkoda się stresować o ciągle kontrolować. Ewentualnie są maty do łóżeczek też. Zresztą każda mama mówi o odkładaniu a przez pierwsze 6 miesięcy to śpi razem z dzieckiem i wywalonym cyckiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
Idziemy w zaparte ze dziecko śpi w dzień i w nocy u siebie w pokoju, wiem wiem każdy mówię ze zaraz wezmę do siebie ale my póki co stanowczo stoimy przy swoim dlatego z niańka będzie łatwiej, co do kamery to spoko ale potrzebuje cały czas włączonego podglądu w sypialni, wraz z dźwiękiem. Wiec jeszcze potrzebny wyświetlacz który się nie wygasi za minutę. Jakiś smartfon podłączony na stałe do zasilania może by
  • Odpowiedz
@stanley88: po czytaniu o bezdechu sennym monitor oddechu to dla mnie podstawa xD A jeśli chodzi o kamerkę - np. Babysense ma nianie z kamerką, Ty masz przy łóżku ekran, który zapala się w momencie jak dziecko zaczyna płakać.
  • Odpowiedz
@stanley88: Mamy monitor oddechu i kamerkę Babysense i uważam, że warto mieć przynajmniej ten monitor - dzięki niemu śpimy spokojnie i w sumie włączamy go za każdym razem jak dziecko zostaje samo w łóżeczku, a my jesteśmy w innym pokoju.
  • Odpowiedz
@stanley88: My mamy/mieliśmy i kamerę i monitor oddechu. Najlepiej wydane pieniądze. Spalem spokojnie. Ale ile razy mnie #!$%@? ten monitor to nie wspomnę - dziecko placze, środek nocy, podnosisz - ijo ijo ijo na cały dom.
  • Odpowiedz