Aktywne Wpisy
Manah +31
Płatności kartą/blikiem nie są darmowe, jeśli stoisz twarzą w twarz ze sprzedawcą, korzystaj z gotówki.
#gotowka #pieniadze #kryptowaluty #gielda #oszczedzanie
#gotowka #pieniadze #kryptowaluty #gielda #oszczedzanie
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
#polska #warszawa #nieruchomosci #finanse #ciekawostki
@misiozaur: No dla mnie to ładniejsze niż jezioro czy las, ale co kto woli. W dodatku niesamowita wygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rizin: jak ktoś szuka czegoś w Warszawie to odpada taka opcja
@Sayong: czynsz jest liczony od metrażu, te 4000 to raczej za 200-metrowe mieszkanie gdzie obecnie czynsze w wysokości 1500 zł są normą dla zwykłych 120 m2 mieszkań
https://www.otodom.pl/oferta/zlota-44-40pietra-125m2-ID41fEj.html
@SlyszeJakOddychasz: Ale czy rzeczywiście ktoś mieszka tam? Czy to raczej lokaty kapitału albo mieszkania służbowe kupione na firmy?
@szyp: Wydaje mi się, że punkt widzenia mocno zależy od
@Rizin: w trójmieście widok na morze można mieć za 7-8k, morze jest duże a i górek u nas dostatek
Natomiast sąsiad moich
@Dutch: z tego co wiem, to wykończenie było w cenie