Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bananowy_Zul: nawet greccy filozofowie brali udział w libacjach z heterami(divy) wiec to raczej nie jest prawda że trzeba być straight edgem albo robotem żeby być inteligentnym xD
  • Odpowiedz
@deathfenix:

Czy twoj facet ma czytać artykuły naukowe z badania ze źródeł?

Nie zaszkodzi. Co do reszty, rzeczywiście trochę mnie przekonałeś do takiego sposobu postrzegania "inteligencji" u drugiego człowieka. Masz rację że na koniec dnia najważniejsze jest to żeby nie paść z zażenowania.
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela: a czemu miałbym kłamać. momentami boję się nawet, że ktoś mnie tu rozpozna po tym co tu opisuję. aha i do tego angielski B2/C1, niemiecki B1 i portugalski A2/B1 i inne języki na niskich poziomach (francuski, hiszpański, rosyjski, koreański, szwedzki)
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela: Sapioseksualizm gdy samemu się nie jest w stanie zaoferować zbliżonego poziomu intelektualnego, to raczej pudrowanie kompleksów i ego. Nie wiem czy tak u Ciebie, ale tak sobie gadam. Zresztą, 85% sapioseksualistem z tindera wrzuca ten zwrot bo jest modny i nic poza tym.
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela: jeju ale kisnę ilekroć widzę zwrot "sapioseksualna" xD no z automatu banan na mordzie. Nie żebym podważał twoją..hmm.. orientację, tak se tylko piszę.

jeżeli nie ma tej płynności w przekazywaniu impulsów nerwowych, analitycznego myślenia, cudownej synchronizacji półkul mózgowych.

hohoho aaaale masz dirty talk, stoi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz