Aktywne Wpisy

ish_waw +42
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Tasde +309
Krzysio Pisowski, fajnie się było pobawić w żarty ze Stonogi, żart mu wyszedł więc już nie można mieć podejrzeń co do kierunku jego działań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego mistrz rzetelnej informacji zrobił materiał o aferze amunicyjnej i - bez zdziwienia - robi zasłonę dymną idealną dla PiSu, który już podłapał i rozpowszechnia materiał.
Więc oglądamy jego film i już po 5 minutach jest tona gówna a film ma 24 minuty.
Więc lećmy tak po kolei co tam gada
1. Pominął, że PiS od lat wiedział o braku produkcji amunicji, ale z nieznanych powodów cholernie rozwlekał i nie realizował projektu.
2. Stworzyli projekt budowy amunicji ale podpisali go w połowie 2023, Krzysio pomija ten fakt i udaje się prosto do grudnia, gdzie Morawiecki jedną z ostatnich decyzji swojego 14-dniowego rządu PRZEDŁUŻYŁ umowę z tą spółką, która nawet jeszcze niczego
Dlatego mistrz rzetelnej informacji zrobił materiał o aferze amunicyjnej i - bez zdziwienia - robi zasłonę dymną idealną dla PiSu, który już podłapał i rozpowszechnia materiał.
Więc oglądamy jego film i już po 5 minutach jest tona gówna a film ma 24 minuty.
Więc lećmy tak po kolei co tam gada
1. Pominął, że PiS od lat wiedział o braku produkcji amunicji, ale z nieznanych powodów cholernie rozwlekał i nie realizował projektu.
2. Stworzyli projekt budowy amunicji ale podpisali go w połowie 2023, Krzysio pomija ten fakt i udaje się prosto do grudnia, gdzie Morawiecki jedną z ostatnich decyzji swojego 14-dniowego rządu PRZEDŁUŻYŁ umowę z tą spółką, która nawet jeszcze niczego

Nie jestem w stanie zauroczyć się chłopakiem, który nie jest inteligentny, oczytany. Nie zmieni nic jego wygląd jeżeli jest zwykłym kaszojadem. Nie będzie mnie podniecało to że wygląda jak grecki bóg, jeżeli nie ma tej płynności w przekazywaniu impulsów nerwowych, analitycznego myślenia, cudownej synchronizacji półkul mózgowych.
Tak bardzo temu światu brakuje ciekawych osobowości, ludzi z charakterem, godnością. Ciekawych świata, takich z którymi można debatować. Pośród kogo ja mam wybierać? Ćpunów i alkoholików? Co z tego że ktoś się mną zainteresuje, co mam mu od razu nogi rozchylać, bo zaakceptował karuzelkę? Nie, tak to nie działa. I ubolewam, że jestem sapioseksualna. Wiem, że nigdy mi nie stanie przy przystojnym debilu.
#przegryw ##!$%@? #zwiazki #zalesie #rozowepaski
Łatwo to jest jak bierzesz jak leci :D
Coś mi się nie zgadza
źródło: comment_15897468488V3NpFZSKZHxeaWX2JvOcQ.jpg
Pobierz@dupa_karuzela: ale to nie idzie w parze
Najgłupsze osoby jakie poznałem czytają bardzo dużo a najmądrzejsze mało albo wcale. Podcast albo film na yt przekazuje łatwiej i szybciej treść niż książka. Zresztą czytanie jakichś ścieków typy kryminał norweski nie robi z nikogo inteligentnego a wręcz przeciwnie bo potem taka nadjedostka co przeczytała 10 norweskich kryminałów na poziomie CSI kryminalne zagadki potrafi się jeszcze wywyższać że
Komentarz usunięty przez autora
Coraz lepsze te Twoje rozkminy.
Ale chyba warto przestać znać ćpunów i alkoholików i poznać tych normalnych.
@dupa_karuzela: Może nie szukaj faceta tylko neurona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stulejex: #falszywyrozowypasek szukający #niebieskipasek ( ͡° ͜ʖ ͡°)