Wpis z mikrobloga

Ja wiem że dziewczynom łatwiej jest znaleźć partnera, ale nie wszystkim a z pewnością nie mi.
Nie jestem w stanie zauroczyć się chłopakiem, który nie jest inteligentny, oczytany. Nie zmieni nic jego wygląd jeżeli jest zwykłym kaszojadem. Nie będzie mnie podniecało to że wygląda jak grecki bóg, jeżeli nie ma tej płynności w przekazywaniu impulsów nerwowych, analitycznego myślenia, cudownej synchronizacji półkul mózgowych.
Tak bardzo temu światu brakuje ciekawych osobowości, ludzi z charakterem, godnością. Ciekawych świata, takich z którymi można debatować. Pośród kogo ja mam wybierać? Ćpunów i alkoholików? Co z tego że ktoś się mną zainteresuje, co mam mu od razu nogi rozchylać, bo zaakceptował karuzelkę? Nie, tak to nie działa. I ubolewam, że jestem sapioseksualna. Wiem, że nigdy mi nie stanie przy przystojnym debilu.

#przegryw ##!$%@? #zwiazki #zalesie #rozowepaski
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

który nie jest inteligentny, oczytany.

@dupa_karuzela: ale to nie idzie w parze
Najgłupsze osoby jakie poznałem czytają bardzo dużo a najmądrzejsze mało albo wcale. Podcast albo film na yt przekazuje łatwiej i szybciej treść niż książka. Zresztą czytanie jakichś ścieków typy kryminał norweski nie robi z nikogo inteligentnego a wręcz przeciwnie bo potem taka nadjedostka co przeczytała 10 norweskich kryminałów na poziomie CSI kryminalne zagadki potrafi się jeszcze wywyższać że
  • Odpowiedz