Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +95
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +28
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

https://allegro.pl/oferta/muuvo-quick-2-0-wozek-2w1-carbon-graphite-hit-9246588542
Ktoś ma i poleca? Może coś innego?
Komentarz usunięty przez autora
@zjem_twoj_bigos: no wlasnie nad tym sie zastanawiam
@zjem_twoj_bigos to zależy w jakim miesiącu urodzi się dziecko, jeśli na pierwsze pół roku przypadają zimniejsze miesiące to dobra gondola jest konieczna i to jak największa. Trzeba pamiętać o kombinezonach, śpiworkach, które muszą się z tym dzieckiem mieścić XD
@Lonate jak dziecko chce oglądać świat, to już wyrosło z gondoli ¯_(ツ)_/¯ Jak moja zaczęła obserwować co się dzieje leżąc na brzuchu,
https://mamafizjoterapeuta.pl/2019/10/10/5-powodow-dla-ktorych-na-spacer-wybieramy-gondole-zamiast-fotelika/
Dziecię przestało chustę lubić?
Sądzę, że kluczowy jest czas - jeśli ktoś wsadza dziecko do bujaczka/fotelika na pół dnia to faktycznie może być problem. Jednak dziękuję, będę pamiętać i robić wymiany z gondolą, jeśli zainteresowana pozwoli na taki manewr.
W chuście zawsze zasypia, a w foteliku się rozgląda. Teraz lubi być noszona przodem a nie ma takiego wiązania dla 5 m. dziecka. Moje
na 99% bedzie x-lander x-cite bo to dośc lekka spacerówka z możliwością instalacji gondoli a na tym nam zalezy