Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LlamaRzr: @Zamanosuke: Problemów jest o wiele więcej, Menma raz jest przedstawiana jako lewdowana loli w totalnie zbędnych pseudo-ecchi wstawkach, innym razem jako mała niewinna dziewczynka, innym razem jako rozpieszczona gówniara. Jest to postać bez totalnie żadnych podstaw, zmieniająca się na potrzeby scen. Raczej ciężka do polubienia, przez większość czasu czekałem, aż się wreszcie zamknie.

Masakryczne ilości niekonsekwencji, jeżeli chodzi o jej postrzeganie przez innych. Nikt nie wierzył w jej
  • Odpowiedz
Ale Fuko robiła piękne gwiazdki

@kinasato: To nie były gwiazdki tylko rozgwiazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Menma jest ofiarą lewd loli tu się zgodzę. Niby jest centrum anime ale wydaje się kompletnie oderwana od fabuły.
Tam na dobrą sprawę każdy ma nawalone w psychice.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kinasato: kiedyś obejrzałem i bardziej mnie irytowało niż mi się podobało. Ponad 6 lat temu skomentowałem to tak:

akcja to przez 3/4 serii wykrzykiwanie przez ducha głównej bohaterki "Jintan!", "Jintan to!", "Jintan tamto!", wszystko się toczy wokół zmarłej gówniary, której śmierć po ładnych kilku latach nadal jej znajomi przeżywają, jakby odeszła wczoraj, a tylko jeden z nich ją widzi i słyszy. No i te idiotyzmy typu - po 3/4 serii
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kinasato: @Tremade: początek był fatalny. Później już nieco lepiej. Ale stawianie tego anime w gronie najlepszych to nieporozumienie. Nie uważam jednak, że anime było aż tak bardzo złe. Dało się przez początek przejść.
Ale cringe na początku, nieścisłości fabularne i ogółem słaba historyjka sprawiają, że anime jest jedynie przeciętne. Szczerze mówiąc też nie rozumiem skąd tak wysoka ocena.
  • Odpowiedz