Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Na ktoryms nawet bylo
to o oddzialach prewencji?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To ciekawe, bo rozbili cale zgromadzenie na pl. Konstytucji. Czyli co, stales i ladnie wytlumaczyles, ze "ja sie nie n---------m"? I to ze ty nie dostales zmienia fakt, ze oberwalo mnostwo niewinnych
@makrel_gieldowy: przez szczekaczki krzyczeli żeby się rozejść więc odszedłem od zgromadzenia i obserwowałem z boku. To takie trudne do ogarnięcia że kiedy policja zaczyna formować szyki bo ludzie w nią rzucają racami i innymi gównami to należy
@makrel_gieldowy: rzucanie racami, kostkami brukowymi i innym gównem w policjantów, wyskakiwanie z szeregu i walenie w ryj policjantowi a potem porwacanie do szeregu, plucie na policjantów, to jest pokojowe zachowanie i nie łamanie prawa? Może znasz inne prawo karne niż ja, ale wg mnie to są
@makrel_gieldowy: oczywiście że nie wszyscy, ja np. tak NIE robiłem. Natomiast w momencie kiedy napastnicy chowają się w tłumie to tłumowi każe się rozgrupować. I tak też zrobiono. Bo nie ma innej możliwości zapanowania nad takim zachowaniem.
@makrel_gieldowy: nie znam tej sytuacji. Rozmawiamy o tym dlaczego policja walczyła z tłumem na marszu.
sam próbujesz zrobic kwantyfikator, ze MN to tylko kibole i policja nie byla sama agresywna, wiec pozostaje
@makrel_gieldowy: nie napisałem ze wszyscy tam byli kibolami wiec po prostu to ty teraz p--------z. Jak mógłbym tak napisać skoro napisałem że SAM tam byłem pokojowo? To chyba z automatu znaczy że byli tam też pokojowo nastawieni ludzie.
@makrel_gieldowy: bo jego członkowie zaczeli