Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kinesin1000: Jakby nie poszedł na przesłuchanie,to prokurator zarządziłby przymusowe doprowadzenie,wtedy albo dołek albo od razu przesłuchanie,o ile na komendzie byłby policjant prowadzący śledztwo( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Creative3000: To sobie to przeczytaj ze zrozumieniem albo popros kogoś żeby ci przeczytał. Podpowiem - zacznij od definicji osoby najbliższej bo bez tego możesz jedynie odnowić odpowiedzi na poszczególne pytania, jeżeli odpowiedz narażałaby cię na odpowiedzialność karna. Dalej nie tłumacze.
  • Odpowiedz
@appul: Mi nie musisz nic tłumaczyć,bo potrafię czytać ze zrozumieniem,ale jeśli ty chcesz,to się doinformuj w tej kwestii,na pewno wyjdzie ci to na dobre. Miłego dnia( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kinesin1000: Wkleiłem ci to,żebyś uświadomił sobie umysłowy impotencie,że to co napisałem jeszcze wcześniej jest faktem. A prokurator nie przychodzi po osoby,które dostały wezwanie na komendę czy to jako podejrzany czy świadek. Ma od tego odpowiednie instrumenty w postaci policji,debilu. O czym w ogóle rozmawiać z dzieciakiem,który styczność z prawem i policją miał tylko i wyłącznie w grach.Tym akcentem zakończę tę polemikę.
  • Odpowiedz
@kinesin1000: To są teksty z KPK,o ile wiesz co to znaczy głąbie. Praktyki z zatrzymania to ty mogłeś mieć co najwyżej w GTA. A na widok policji w prawdziwym życiu dostajesz pewnie laksacji.

Taki z ciebie JP na 25% z tego co widzę

kinesin1000 13 godz. temu via Wykop Mobilny (Android)

nigdzie nie idz im mniej na psach tym lepiej
  • Odpowiedz