Aktywne Wpisy

lecoffe +186
Co się dzisiaj #!$%@? to ja nie mam pytań, zbliża się wiosna, a oznacza to że byki jelenia zaczynają zrzucać swoje poroża. Poszedłem dzisiaj na rekonesans do lasu, i wpadłem na jednego z nich. Zacząłem go obserwować lornetką, a ten #!$%@? mnie wyczuł i zaczął uciekać. Podczas ucieczki musiał mocno rzucać głową bo jedna z jego tyk odpadła na moich oczach. Takiego farta jeszcze nigdy nie miałem, a zbieram zrzuty od 4
źródło: temp_file5539152820668276917
Pobierz
D00msday +59
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
źródło: Screenshot_20240227_183011_Samsung Internet
Pobierz

Mirki jest #!$%@? przypał. Jebnęli ziomka i teraz do mnie dzwonili z Policji żebym się stawił w piątek na komendzie. Przejrzałem wszystkie wiadomości i był wszędzie używany szyfr. Nigdzie w prostu nie padło to co mogłoby paść. Co robić w takiej sytuacji? Jakieś rady?
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim
http://www.radio.kielce.pl/pl/post-70626
wiec uwazaj co tam wypisujesz bo Pan Jacek Wrona kuma wszystko, to jest stary wyga, jego w #!$%@? nie zrobisz - on ciebie tak
masz czas? - pytanie o narkotyk, czas może oznaczać fetę, bo po niej się #!$%@?, a czas też #!$%@?.
masz 5 min? - pytanie o 5 porcji narkotyku XD
takim sposobem mozecie pojsc do wiezienia wszyscy, poczytaj se o Jacku Wronie xddd
@pu100stan: normalnie jak taki wrona stwierdzi, ze tutaj to
ja miałem kiedyś taką rozkminkę - otóż wynajmuję garaż od kolesia z sąsiedniego bloku, nie znam go (garaż z ogłoszenia na olx), raz na miesiąc się umawiamy gdzieś pod blokiem i mu daję kasę, elo, nara :-) Nasze SMS-y to tylko "no siema, masz czas?", "ok, to o 18, tylko podejdę do bankomatu" itd. Jakby mnie prześledził taki pan Wrona, to bym się nie wybronił :-) A na
A jak skruszony przestepca mowi, ze tak jest, to znaczy, ze tak jest, do tego slang uzywany w sms'ach, gdzie ustalacie miejsce i czas przekazania towaru i pieniedzy, idziesz do wiezienia