Wpis z mikrobloga

@H4RRI3R: nic, będą Cię pytać o ten szyfr i tyle. Najlepiej nie mówić niczego, co mogłoby Cię narazić na odpowiedzialność. Prawdopodobnie i tak chcą tylko zeznań pt. "Tak, x sprzedawał mi takie substancje".
@H4RRI3R posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim
@Tamerlan: Czyli mam rozumieć, że najlepiej nic nie mówić. Ewentualnie, że się nie pamięta i tak dalej? Coś mi grozi kiedy wyjdzie, że faktycznie od niego kupowałem? Mogą mieć coś więcej niż SMS, Messenger i rejestry połączeń?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@H4RRI3R: na jakiej podstawie? A nawet jeśli, to co? Pamiętaj, że zawsze wszystko możesz odkręcić, wybronić się przed sądem, powiedzieć, że byłeś zestresowany albo że policja ci groziła, i dlatego nie pamiętałeś. Po prostu nie daj się wciągnąć w ich grę, bo to wytrawni psycho-gracze. Nie grasz - nie przegrasz.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@H4RRI3R: Świadek z prawa do odmowy składania zeznań może skorzystać do rozpoczęcia pierwszego zeznania w postępowaniu sądowym. Oznacza to, że złożenie zeznań w śledztwie lub dochodzeniu nie pozbawia prawa do odmowy zeznań. Termin mija dopiero w postępowaniu sądowym, a zeznania złożone wcześniej nie stanowią dowodu.
@kot_do_drzwi: @pu100stan: @H4RRI3R: jest jeszcze slang narkotykowy, i to jest normalnie brane w sadzie pod uwage, jezeli biegły od slangu uzna, że rozmowa dotyczyła narkotyków, to tak #!$%@? jest, bo on zna ten jezyk ktorym sie posluguja dilerzy i narkomani xDD Serio tym razem.

http://www.radio.kielce.pl/pl/post-70626

wiec uwazaj co tam wypisujesz bo Pan Jacek Wrona kuma wszystko, to jest stary wyga, jego w #!$%@? nie zrobisz - on ciebie tak
@Hissis: o kurczęę, a jak bym pisał do typa że chce np. 3 x biała amfe, a tak na prawdę to byłoby dla draki a by go powineli to to jest dowód w sprawie i mu przybijaja handel? Nawet jak nie było między nami transakcji?
@pilkarskiswir: ta, pan Wrona by to myślę, żę rozpracował bardzo łatwo xD on nie takie sukcesy ma na koncie.
masz czas? - pytanie o narkotyk, czas może oznaczać fetę, bo po niej się #!$%@?, a czas też #!$%@?.
masz 5 min? - pytanie o 5 porcji narkotyku XD
takim sposobem mozecie pojsc do wiezienia wszyscy, poczytaj se o Jacku Wronie xddd

@pu100stan: normalnie jak taki wrona stwierdzi, ze tutaj to
@pu100stan: @Hissis:
ja miałem kiedyś taką rozkminkę - otóż wynajmuję garaż od kolesia z sąsiedniego bloku, nie znam go (garaż z ogłoszenia na olx), raz na miesiąc się umawiamy gdzieś pod blokiem i mu daję kasę, elo, nara :-) Nasze SMS-y to tylko "no siema, masz czas?", "ok, to o 18, tylko podejdę do bankomatu" itd. Jakby mnie prześledził taki pan Wrona, to bym się nie wybronił :-) A na
@kot_do_drzwi: no ale w czym klopot? jak by bylo trzeba to jeszcze swiadek jakis bys sie znalazl z art.60 ktory widzial jak mu kilogram heroiny przekazujesz, bo on ci go dostarzczyl 2 minuty wczesniej no co Ty #!$%@? nie pamietasz?
A jak skruszony przestepca mowi, ze tak jest, to znaczy, ze tak jest, do tego slang uzywany w sms'ach, gdzie ustalacie miejsce i czas przekazania towaru i pieniedzy, idziesz do wiezienia