Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@maczeta858: A jakie kompetencje miał elektryk? Albo komunista? Albo gajowy? Albo adrian? Wychodzi w sumie że jedyną osobą z kompetencjami był ten doktor który kazał rozbić samolot xD
  • Odpowiedz
@maczeta858 HALYNA PACZ, NIBY CHŁOP A PŁACZE JAK BABA XDD
J-----e typa, bo płakał, lepszych argumentow nie masz? Może to był wymuszony płacz, a może nie, co nie zmienia faktu, że zrobiło mu to zajebistą reklamę swojej osoby za DARMO, a zaufanie w sondażu wzrosło.

Skoro wywołałes temat USA, to nawet Obama będąc prezydentem płakał kilka razy, bo pokazał że nie jest wyłącznie urzędnikem, ale na codzien normalnym człowiekiem z uczuciami.
  • Odpowiedz
@PanG: elektryk nie mial zadnych tu zgoda. Komunista był komunista ale na polityce to akurat sie znał, gajowy nie wychylal sie z poza palacu to był czas kiedy nie bylo prezydenta. Adrian robi to co mu Kaczor kaze z reszta jak kazdy w PiSie. Gajowy tez podpisywal i robil to co kazal mu Tusk tak u nas dziala polityka.
  • Odpowiedz
@mirek_januszy: Obama to produkt tak sztuczny jak lalka barbie, jak mu się prompter zepsuł to stał z boku bo nie wiedział co mógłby powiedziec z glowy.
Co do Hołka to fajnie że zrobił darmową reklame, co będzie następne? Pokaze dupę do kamery?
No sorry jak ktoś mysli ze ktos czytając konstytucje moze na serio zaczac plakac majac ponad 40 lat to jest debilem. Choć to by w sumie wyjasnialo czemu
  • Odpowiedz
jesli Hołownia zostanie prezydentem oznacza to ostatni upadek Polski. Gość ma kompetencje gorsze niż połowa społeczenstwa a w sumie to nie ma żadnych

@maczeta858: Nie zostanie, bo jego funkcjonalnością jest przejście do drugiej tury, rozwalenie opozycji i podłożenie się Dudzie (nawet nie tyle intencjonalne, co jest zbyt cienki na niego wizerunkowo). Ale faktycznie jego potencjalny wybór byłby postrzegany przez resztę świata jako transformacja z kraju pełznącego w stronę Węgier/Turcji w
  • Odpowiedz
@maczeta858: Ja bym chciał zobaczyć ciebie w debacie z Hołownią. Nie byłbyś już taki mądry. Akurat Hołownia jest nie do ruszenia w dyskusji 1 na 1 z tego co do tej pory widziałem. Nie wiem jak z jego angielskim jeśli o Trumpa chodzi, ale pomijając barierę językową, to o jego dyskusje z kimkolwiek jestem spokojny. Ma swoje wady, ale w tych czasach to nawet spoko kandydat.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szalony_baklazan: gościu ma kilka fundacji, ma obycie w rozmowach z ludźmi, prezencja przed kamerami, w dyskusji wali jak karabin, otwarcie pokazuje z kim współpracuje i kto pomaga mu kształtować opinie na wiele tematów. Nie jest z żadnej partii. Dla mnie to jedyny sensowny kandydat.
  • Odpowiedz