Aktywne Wpisy
Mam takie małe pytanko do wszystkich antynatalistów. Bo zawsze mówicie coś w stylu że nie chcecie mieć dzieci, bo nie chcecie nikogo skazywać na cierpienie na tym świecie. I spoko, Wasza sprawa. Ale namawiacie też do tego innych, a niedawno nawet był post o jakimś happeningu antynatalistycznym.
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
lepaq +53
5 lat temu jak usłyszałem że #duda startuje w wyborach to myślałem, że to ten z solidarności, bo Adriana nawet nie znałem.
Miesiąc temu nie wiedziałem kim jest #holownia a typ niedługo zostanie prezydentem xD
K---a, może za 5 lat ja wystartuje i wygram xD
#tvpis #wybory #duda #holownia #bekazpisu #heheszki #polityka
@maczeta858: nie jest uwikłany w polityczne układy. To wystarczy.
Nawet nie zaczynam się produkować
Ale że mam dobry humor, to odpowiem ci na twój zarzut - przeciez wyborcy pisu są bardzo wierzący, a jeszcze jak kandydat bądź sam prezydent identyfikuje się z kościołem, to nawet lepiej, więc Hołownia pasowałby do waszych "ram" prawda? A nie, no tak, zapomniałem taki c--j XD nie wychodzi
@maczeta858: upadek polski powiadasz? Widziałeś kogoś, kto leży i sra pod siebie, żeby upadał bardziej?
P.S Zełeński jest marionetką jednego z Oligarchów niestety nie pamiętam nazwiska ale można bez problemu znaleźć na Googlach
@Jachnucy Tak, przedstawił kto mu pomaga w organizacji całego tego "projektu"
Dla mnie ktoś, kto nie jest Duda, będzie zdecydowanie lepszym Prezydentem, tym bardziej że nie wywodzi się z żadnej partii, chyba że lubimy non stop oglądać