Wpis z mikrobloga

@theromanpolan:
No i? Różne rzeczy się brało, to nie znaczy, że na to lądowało się w szpitalu z ratowaniem życia. Z tego co wiem, to była operacja, a nie ratowanie po jakimś ciągu.
Teraz trochę tak postępujecie jak te baby w oknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@text: przypominam matka znana artyska , alkoholiczka i n--------a wołała w internetach o pomoc że córka ma koronowirusa i zeby ludzie zostali w domach , a pózniej zorganizowała koncert łamiący zasady kwarantanny XDDDD
  • Odpowiedz
skoro nie była zakażona to czemu mówi że jej lekarz powiedział żeby innym przemówiła do rozumu żeby zostali w domu

@theromanpolan:
Zakładam, ze to był sam początek, gdzie były podejrzenia. Zresztą w czym problem, by powiedzieć komuś, by uważał na siebie?
  • Odpowiedz
@text: a kim ona jest żeby pouczać innych co mają robić i jak żyć ? niech się lepiej zajmie swoim życiem bo chyba jeszcze nie wyleczyła tego swojego doła o którym pisała w wywiadach , że musiała się rozerwać narkotykami

tak pouczała innych że zorganizowała koncert łamiący kwarantannę którą sama proponowała , czy ty chcesz zrobić kurtyzanę z logiki ?
  • Odpowiedz
a kim ona jest żeby pouczać innych co mają robić i jak żyć ?

@theromanpolan:
XD
Człowieku, a ty kim jesteś, by jej tego zabronić? Ja też ci mówię, uważaj na siebie.
Nic też nie organizowała, tylko była zaproszona na cykl, któy tam był. Od kłamstwa do kłamstwa lecisz.
Dalej nie czytam, żal mojego czasu
  • Odpowiedz
@text: Sam na siebie uważaj , idż poklaskać dla lekarzy , coś słabo im ta akcja wyszła z klaskaniem na tle innych państw XDD

może kasia pomoże przekonać polaków żeby klaskali dla lekarzy ? XDD Zrobi kolejną propagandową pokazówkę w internecie , może miasto nawet sypnie z publicznej kasy na jakiś koncert XDD
  • Odpowiedz