Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
@ShadyTalezz: idac tym tokiem, wylanie sie żula za sklepem w Dąbkach Małych jest ciekawsze niż całe życie twoje i twojej rodziny na 3 pokolenia wstecz
  • Odpowiedz
@ReFree: jakim tokiem? Sharky o-----ł świetną robotę na albumie Multiego i dał tam jedne z najlepszych bitów jakie widziała polska scena, a ty nawet pewnie tej płyty nie słyszałeś tylko rzucasz takie pierdoły bo ktoś nie wpisuje się w kult wykopowego bożka do podbijania inteligenckiego ego
  • Odpowiedz
@ReFree: w ogóle skrytykowałem postawę i trochę twojego bożka a ty mi wyjeżdżasz z jakimiś epitetami w stosunku do rodziny, łona byłby dumny z takiego fana, tak działa ten mondry rap
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Ty też chyba jesteś pijany....
Warstwa tekstowa to jakaś porażka. Serio żenada taka, że można to porównać do bordo gwiazd wykopu.
Oczywiście szanuję kolego Twoje zdanie i nie mogę Ci mówić czego masz słuchasz,. Musisz jednak wiedzieć, że porównanie Multiego do Łony, to tak jakbyś porównał Jacka Sasina do Margaret Thatcher.
  • Odpowiedz
@siwers3: jeśli ja piszę, że muzycznie ostatni album Multiego, którego nawet nie słuchałeś jest muzycznie ciekawszy niż kariera łony a ty zaczynasz argumentacje przeciw mojej tym że warstwa tekstowa albumu, którego nie słuchałeś jest porażką to chyba ty jesteś pijany jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°) pisałem o tym, że ten album jest ciekawszy muzycznie a nie tekstowo jakbyś nie skumał jeszcze
  • Odpowiedz
@siwers3:
@ReFree:
fani łony z argumentacją elokwentną jak jego muzyka, jeden nie słuchał albumu multiego i obraża rodzinę a potem bluźni zamiast się jakoś sensownie odnieść a drugi nie słuchał albumu ale wie, że nie jest ciekawszy muzycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak wy chyba powinniście na jakieś prawo iść i do kancelarii łony z takimi umiejętnościami dyskusji i argumentacji
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Bardzo lubię Łonę. Np. z ostatniej EPki dowiedziałem się o żydowskiej scenie bigbitowej w Szczecinie przed '68 albo o lokalnym szczecińskim artyście robiącym instalacje. U innych rapsów póki co dowiedziałem się kogo ruchali i że pili łiski. Więc zaliczam się do tych co nie lubią rapu, a lubię Łone (ew. Eldokę). Choć ma pewne stałe sformułowania ("nie wiem - mniejsza o" itp. które już nużą).
  • Odpowiedz
@Halbr: good for you ale są ludzie, co słuchają muzyki dla rozrywki i nie traktują jej jak encyklopedie i ma im się prawo jego muzyka nie podobać, zwłaszcza że są raperzy, którzy będąc lepszymi tekściarzami niż on nie są tak nudni muzycznie. Zresztą łona sam się do takich ludzi zalicza bo jedną z jego ulubionych płyt jest Skandal o prawilności i j-----u policji ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz