Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

nominacje:Mes, Bisz, Afro, Noon, Marian Lichtman
#hot16challenge2 #nowoscpolskirap #rap #polskirap
@Farezowsky: Legendarny Afrojax?
Warstwa tekstowa to jakaś porażka. Serio żenada taka, że można to porównać do bordo gwiazd wykopu.
Oczywiście szanuję kolego Twoje zdanie i nie mogę Ci mówić czego masz słuchasz,. Musisz jednak wiedzieć, że porównanie Multiego do Łony, to tak jakbyś porównał Jacka Sasina do Margaret Thatcher.
@Farezowsky: jezu tak, prosze
A co jest wersja instrumentalna? Może tej dam radę.
też nie rozumiem tego nienaturalnego podniecenia wykopków panem Łoną XD
@ReFree:
fani łony z argumentacją elokwentną jak jego muzyka, jeden nie słuchał albumu multiego i obraża rodzinę a potem bluźni zamiast się jakoś sensownie odnieść a drugi nie słuchał albumu ale wie, że nie jest ciekawszy muzycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak wy chyba powinniście na jakieś prawo iść i do kancelarii łony z takimi umiejętnościami dyskusji i argumentacji
Komentarz usunięty przez autora