Aktywne Wpisy
JaX92 +39
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +64

źle się wyraziłam xd
no ale zgadzam się z Tobą w 100%!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kok-su: jedyna kompromitujaca sie osoba jestes ty
@lenovo99: zdradze sekret: one takie zawsze byly, ale widzialy, ze nie sa insta friendly. Ja tez znam takie co zrzucily i jednoczesnie zostawily swoich chlopakow dlugoletnich bo to juz nie byl ich "poziom", potem skakaly po bolach by otworzyc oczy, ze nikt ich nie szanuje tylko chca wyruchac wiec prosily swoich ex o druga
na ig ma ponad milion obserwujacych
To jeden z podstawowych błędów poznawczych, i niestety najczęstszy.
źródło: comment_1588708564wwrYnacAR8FTVTGNA9yZYz.jpg
PobierzA tak na prawdę, to podejrzewam, że akurat w tym miejscu skóra ma mniejszą zdolność obkurczania czy coś.