Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Może i są teraz chudzi i d------i, ale pomyślcie ile życia stracili na to. Czy ja wiem czy się opłaca? Codziennie siłka albo jakiś sport, pizzy zjeść nie można, na chlanie też nie można iść, bo kalorie i kac popsuje plan treningowy.
Już chyba lepiej być grubym :D
  • Odpowiedz
@IAMxyz: pomaga uświadomienie sobie, że tak na prawdę nikomu się nie chce, a Ci co osiągają takie efekty, to po prostu robią to, nie szukają ani motywacji, ani wymówek, po prostu mają plan i działają. A dziewczyna sztosik wygląda, idealna sylwetka ()
  • Odpowiedz
@IAMxyz: @IAMxyz: Mogę sobie dać rękę uciąć że laska zmieniła się w sucz po wrzuceniu wagi. Znam 2 dziewczyny które w rok zrzuciły ogrom kg i mentalnie zrobiły się pustymi insta piczami

@lenovo99: raz mi znajoma podrzuciła artykuł w którym gruba laska związała się z trenerem personalnym i tak mocno schudła i powiedziała, że "nie związałaby się z facetem, któremu się nie podobała jak była gruba"
  • Odpowiedz
@lenovo99: to przez kompleksy według mnie to podchodzi pod jakieś zaburzenie psychiczne - co z tego że ona fizycznie będzie atrakcyjna jak w psychice wciąż będzie tą brzydka wersja siebie to tak jak z biedą. Biedaka mentalnego zawsze poznasz pomimo tego że w danej chwili sra pieniędzmi. Jak najdalej od takich ludzi bo cię zniszczą dla ratowania własnego ego
  • Odpowiedz