Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +252
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#logikarozowychpaskow
źródło: comment_1588667446ldyALBJsasTQ8gbczVlfFY.jpg
PobierzNie ma to jak nie mieć własnego zdania tylko wkleić zdanie z netu, bo to czyjeś myśli są. Moim zdaniem taka relacja istnieje, można się przyjaźnić i nie czuć nic więcej, to że powstała przyjaźń damsko-męska nie oznacza w 100% że będzie coś z tego mimo, że oboje są heteroseksualni
Komentarz usunięty przez moderatora
Ona tutaj daje jasny przekaz, ma duzo kolegow 100% orbiterow.
wg. mnie da się tylko przyjaźnić z kobietą jak tylko taka relacja jest skupiona na czymś spoza relacji - nie bedac skupionym na sobie nawzajem np. praca czy gdziekolwiek gdzie spedzales sam czas np. na silowni itp. gdzie główna rzeczą nie jest sama relacja.
Wiadomo ze nadzieja potrafi sie zrobic jak jednak
@Nizax: nie zeby na tym przyjazn polegala, ale co tam
Pisałem na czym może być skupiona taka relacja zeby nie przeszla w coś powazniejszego
@Nizax: napisalem odwrotnie, ale ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora