Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +19
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
kamil-tika +23
Jak ktos mnie zapyta co jest kwintesencja p0lki to dla mnie ostatnia inba rowerowa jest idealnym tego typu przykladem. W skrocie p0lka jedzie na rowerku nie po sciezce rowerowej tylko po ulicy. Ma w dupie przepisy ruchu drogowego. Liczy sie tylko ona i jej rowerek. Przepisy mowia jasno:
Art. 33. - [Obowiązki kierującego rowerem, motorowerem lub hulajnogą elektryczną] - Prawo o ruchu drogowym.
1. Kierujący rowerem lub hulajnogą elektryczną jest obowiązany korzystać

#logikarozowychpaskow
Nie ma to jak nie mieć własnego zdania tylko wkleić zdanie z netu, bo to czyjeś myśli są. Moim zdaniem taka relacja istnieje, można się przyjaźnić i nie czuć nic więcej, to że powstała przyjaźń damsko-męska nie oznacza w 100% że będzie coś z tego mimo, że oboje są heteroseksualni
Komentarz usunięty przez moderatora
Ona tutaj daje jasny przekaz, ma duzo kolegow 100% orbiterow.
wg. mnie da się tylko przyjaźnić z kobietą jak tylko taka relacja jest skupiona na czymś spoza relacji - nie bedac skupionym na sobie nawzajem np. praca czy gdziekolwiek gdzie spedzales sam czas np. na silowni itp. gdzie główna rzeczą nie jest sama relacja.
Wiadomo ze nadzieja potrafi sie zrobic jak jednak kobieta
@Nizax: nie zeby na tym przyjazn polegala, ale co tam
Pisałem na czym może być skupiona taka relacja zeby nie przeszla w coś powazniejszego
@Nizax: napisalem odwrotnie, ale ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora