Wpis z mikrobloga

@Bokusz: Z jednej strony strasznie mnie bawią ludzie jeżdżacy tymi odkurzaczami, a z drugiej jestem pełna podziwu dla ich odwagi. Spowoduj stłuczkę -samochód na złom, a ty jesteś kaleką, a uderzone auto ma kilka rys.
  • Odpowiedz
@MadeleineDawson: przecież Smarty mają 4 gwiazdki w testach Euro NCAP. Co to za p---------e? xD
Patrząc na to czym jeżdżą często ludzie po ulicach - starymi przerdzewiałymi samochodami, to pod względem bezpieczeństwa zdecydowanie wybrałbym Smarta
  • Odpowiedz
@PanKracy582: Jak masz rozwalone obie nogi na kilkanaście miesięcy to co? Pełnosprawny jesteś? No kilka rys.
Nie dalej jak dwa tygodnie temu pomagałam w wypadku. Smart przywalił w tył mercedesa. Merol ma trochę porysowany lakier, a smart na złom. Kierowca smarta połamany.

@botellon: fakt, bo to co napisali to prawda :3 Taki volkswagen słynie z tego. Przecież bycie świadkiem wypadku i pomaganie w takiej sytuacji to ściema, bo
  • Odpowiedz
@PanKracy582: Przepraszam, że po wypadku byłam zajęta pomaganiem poszkodowanym i rozmową z policją, a nie j-----m sobie selfików z wypadku. Na przyszłość, będe pamiętać, żeby olać poszkodowanych i cyknąć pare fotek.
Poza tym jesteś świadom, że większości stłuczek nie jest dziennikarsko rejestrowana?
  • Odpowiedz
@Zapaczony: Jasne. Bo skoro ty spędzasz całe dni w piwnicy, to inni na pewno robią tak samo, albo kłamia.
#logikaniebieskichpaskow
Np. zawody takie jak lekarz - są ci kompletnie obce, bo nawet nie wiesz z czym się spotykają w pracy, bo ty się nie spotykasz.
Studiowałam z dziewczyna, która jeździła smartem. Po pierwszych wykładach golf w nią uderzył Dwa lata rehabilitacji i wracania do sprawności. Kości nóg pogruchotane.
  • Odpowiedz
  • 7
@MadeleineDawson Nie pracując przy wypadkach, a jednocześnie być świadkiem czy znać kilka poważnych wypadków smarta jest taką anomalią probabilistyczną, że traktowałbym to jako znak i szukał głębszego znaczenia.
  • Odpowiedz