Aktywne Wpisy
askey +302
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +350
źródło: 1000087794
Pobierz

źródło: comment_1588645987NjyC6n6Fnut6yFG59MVuB8.jpg
PobierzDo tego jedna złota zasada: nigdy, żadnych rezerwacji, kto pierwszy ten lepszy.
Ps. Problem będzie się
Komentarz usunięty przez moderatora
-To Raspberry Pi to 3 wersja?
-Nie to 1, nie było nic w opisie że to 1 wersja i dawałem zdjęcie pudełka żeby każdy widział.
-Aha to nie chce
Osoby które nie dzwonią lub same nie kupią online NIE są zainteresowane. Przynajmniej u mnie. Jak ktoś ma branże że 1 wiadomość dziennie to można się bawić w odpowiedzi.
Do tego jeśli nie spieszy mi się ze sprzedażą, to nawet telefonu nie podaje. Po co ktoś ma mnie niepokoić w losowych momentach, kiedy mogę sobie wejść w aplikacji np. dwa razy dziennie i wtedy
@nosze_ortalion: używanie różnych kanałów sprzedaży i kontaktu z potencjalnym kupującym to gwarancja zwiększenia zasięgu produktu, zainteresowania produktem, potencjalnych konwersji oraz wyższej ceny.
Właśnie dlatego "nie opisuję na SMSy" to klasyczny przykład polaka nosacza, który nie potrafi skutecznie sprzedawać.
źródło: comment_1588666750f5o4YU0gg59J9arHuISW23.jpg
Pobierz