Wpis z mikrobloga

Dobra, bo wstyd się było przyznać, ale piszę z ziomkiem i się okazało że nie jestem sam. Tylko dla mnie ten Bad Bunny dotychczas był anonimowy? Myślałem że to kolejny czarny raper z ameryczki B, a się okazało że to biały latynos. Wyszukałem i żadnego utworu nie kojarzę, a mają po 1,6mld odtworzeń na youtube XD

#superbowl #nfl #muzyka #halftimeshow
michalxd21 - Dobra, bo wstyd się było przyznać, ale piszę z ziomkiem i się okazało że...

źródło: image

Pobierz

Czy Bad Bunny istnieje naprawdę?

• Ta ignorancie 24.4% (21)
  • Nie, zbiorowa schiza 75.6% (65)

Oddanych głosów: 86

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: Dobre nuty robi, zdefiniował gatunek na nowo, jak ktoś interesuje się muzyką to ciężko go nie znać. Taki latynoski The Weeknd jeśli chodzi o skalę.
  • Odpowiedz
@michalxd21: to po prostu muzyk spoza polskiej bańki, trochę takich jest - np. w USA wielka gwiazda, u nas "ożesz k---a kto to jest, pierwsze słyszę" xD Ja o tym panu usłyszałem kilka lat temu kiedy patrzyłem na plakat Coachelli i zobaczyłerm że on tam jest headem, trochę się pośmiałem, potem pogooglałem o co chodzi xD
  • Odpowiedz
@michalxd21: Chłop zdobył 3 statuetki grammy, ciężko go nazwać kimś nieznanym i anonimowym. Jego płyta pojawiła się w praktycznie każdym zestawieniu najlepszych albumów 2025.
  • Odpowiedz
@ZielonkaPuszczaBaka: nie znałem tego i byłem tak samo zaskoczony jak OP - kilka dni temu sprawdziłem, kto ma wystąpić na half time show na superbowl i byłem ciężko zdziwiony, że gość ma tyle odtworzeń na YT i Spotify. Z ciekawości włączyłem jego najbardziej popularny kawałek - chyba właśnie ten i no... nie porwał mnie, ale prawie 1.4 miliarda razy kogoś innego porwał do słuchania, więc fanbase się zgadza. Tyle tylko,
  • Odpowiedz
to po prostu muzyk spoza polskiej bańki, trochę takich jest - np. w USA wielka gwiazda, u nas "ożesz k---a kto to jest, pierwsze słyszę" xD Ja o tym panu usłyszałem kilka lat temu kiedy patrzyłem na plakat Coachelli i zobaczyłerm że on tam jest headem, trochę się pośmiałem, potem pogooglałem o co chodzi xD

@Wolowinka: spoza polskiej bańki dlatego był tak często puszczany w radiu... :D
  • Odpowiedz
@ZielonkaPuszczaBaka Nie mam pojęcia, jak w Polsce można o nim nie słyszeć, skoro parę piosenek z jego udziałem puszczali non stop. Osoby tak twierdzące chyba bardzo rzadko wychodzą z domu albo robią sobie jaja - to chyba ci sami, którzy obnoszą się z tym, że nie znają Taylor Swift xD
  • Odpowiedz