Wpis z mikrobloga

@theromanpolan: Czyli teraz zmiana tematu, okej.

mowa też jest o pełnych kostnicach i jakoś zakłady pogrzebowe narzekają na brak zgonów ostatnio XDD

Dowodem na brak chorych, zmarłych i braku pełnych kostnic w Nowym Jorku jest:
- fragment nagrania z manekinem
- brak pracy dla zakładów pogrzebowych
  • Odpowiedz
@theromanpolan: "Panika"? W którym miejscu ja panikuję? Nie, zacytuj mi fragment mojej wypowiedzi który wskazuje na panikę. Dajesz.
A propos srania, to chyba ty masz już pełno, bo się chwytasz tak żałosnych argumentów, jak, będę się powtarzał, ale:
Dowodem na brak chorych, zmarłych i brak pełnych kostnic w Nowym Jorku jest:
- brak pracy dla zakładów pogrzebowych w Polsce
Tu nawet brak jakiejkolwiek logiki. Nie masz żadnych sensownych argumentów i
  • Odpowiedz
@Pawu1on: dowodem na zapchane szpitale według twojej logiki jest zdjęcie z manekinem XDD

patrz jaki wirus grożny biednego manekina zaatakował XD nabudowali szpitali dla chorych na koronogrypę i puste jak ten w Michigan czy birmingham gdzie mieli zwozić chorych z 23 szpitali , taki zalew chorych na koronagrypę XDD

Jak tam polskie centra , pojawił się już jakiś pacjent np w Krynicy czy nadal nic ? XDD
  • Odpowiedz
dowodem na zapchane szpitale według twojej logiki jest zdjęcie z manekinem XDD

@theromanpolan: To nie jest mój dowód. Ani moja logika. Ja nigdzie nie używałem manekina jako dowodu na cokolwiek.
A, i zapomniałeś pokazać gdzie niby panikuję. Więc trochę masz do nadrobienia.

patrz jaki wirus grożny biednego manekina zaatakował XD

No tak, musieli zrobić zdjęcie manekinowi bo jak na złość żadnego chorego nie było nigdzie k---a!!! A spisek światowy, zaraz nam się
  • Odpowiedz
@Pawu1on: jak narazie to widzieliśmy manekiny w mediach , ustawki przed samochodami sugerujące że niby medycy protestują przeciwko komuś , do tego liczne zeznania jaki to straszny wirus gdy wirusolodzy z niemiec jasno powiedzieli co myślą na temat tego "łatwo" przenoszącego się wirusa https://today.rtl.lu/news/science-and-environment/a/1498185.html

a ty ośmieszasz się razem z panikarzami koronawirusowy trollu ( ͡º ͜ʖ͡º)
t.....n - @Pawu1on: jak narazie to widzieliśmy manekiny w mediach , ustawki przed sam...

źródło: comment_1588520670vb8r5E8r70DY6mjm0pcBnJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz