Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

źródło: comment_15884873815SxZGWHgVPEaQECmYSEBYL.jpg
Pobierzźródło: comment_1588491118hmOAC6fKS9gmoJ30fqbskr.jpg
PobierzNiestety tym razem ludzie w to uwierzyli i teraz siedzimy sobie w domach na zgliszczach gospodarki.
@Czupryn999: że panika, tak jak i działanie wielu rządów jest na wyrost. Czy to głupie małpowanie czy inżynieria społeczna w określonych celach to już czas pokaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rok
kolory na fotografii
inni ludzie
inna liczba trumien
@theromanpolan: Gdzieś dowód, że "pokazywały manekina pod respiratorem jako pacjenta", w szczególności "jako pacjenta"? I że nie była to po prostu przebitka na lekarza demonstrującego procedurę intubacji na manekinie?
@Pawu1on: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Pawu1on: polecam umyć oczy wybielaczem dla poprawy ostrości wzroku
źródło: comment_1588518186ZCKNeKDRc07bvNZkDnhZoE.jpg
PobierzPo czym wnosisz, że oni chcą, abyś uwierzył, że to pacjent? Nie mówią, że nim jest. Mowa jest o urządzeniach, więc odpada. Bo leży na łóżku? Bo ktoś się na nim szkoli do obsługi sprzętu, o którym jest mowa? Czy może masz tak małe mniemanie o sobie, że wydaje ci się, że przeniknąłeś jakiś niewiarygodny spisek "ha! Tam