Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

źródło: comment_15884873815SxZGWHgVPEaQECmYSEBYL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://fakenews.pl/spoleczenstwo/nie-to-nie-sa-trumny-w-kosciele-w-bergamo/
1. Weź trumny z Bergamo 2020
2. Dodaj napis Lampedusa 2013
3. Wrzuć na FB
4. ????
5. Profit
6. Podbij świat armią szurów followersów
@BOSMAN_MAGICZNY: @kinasato:
źródło: comment_1588490030OSzPrcQUKVoNNtF6ve5kVL.jpg
Pobierz@fiolkins
@arais_siara
Po Internecie krąży też filmik na którym fotoreporter fotografuje nosze I dwóch lekarzy, raz z jednej strony potem z drugiej po wszystkim pacjent wstaje z noszy(cudowny ozdrowiciel????( ͡º ͜ʖ͡º)) I pomaga je zapakować do karetki :P
źródło: comment_1588490748rG51KN5Kr4ysqlyUuDGaIT.jpg
Pobierzźródło: comment_1588490967TS50MBLX7tIXJzVbQOxFJu.jpg
Pobierz