Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Gniewek89: Ten serial jest znacznie lepszy od przehypowanego BB.
Nie wiem kto ci nagadał, że jest mało popularny gdyż same już 5 sezonów mówi co innego.
Sam montaż i zdjęcia powalają pozwalając oglądać naprawdę dobre kino.
Nie ma może tu takiej akcji i sensacji ale to nie tego typu produkcja. Ona ma głównie opowiadać story Saula.
  • Odpowiedz
@m0rgi jak moze byc przehypowane coś co jak widać Januszerka sie pruje xD Sual jest nowszy, rezyser ma lepsze metody do kręcenia. Póki co bb dla mnie jeszcze nie przebił ale ma szanse
  • Odpowiedz
@Nefju: no ja akurat obejrzałem ze 3 sezony BB i jak na początku czuć było ten powiew realizmu to tym dalej to serial zaczął się odklejać (bracia bliźniacy itd).
A takie pytanie - opłaca się ogladać Saula, jak sie nie skończyło BB?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mamrotekk: BB jest przehypowany gdyż początek i koniec były tragiczne. Pełno odcinków na siłę przedłużanych a część postaci/aktorów to totalne drewno jak Skyler, ich syn, Gruby detektyw i jego żona itd.

Hype na serial zrobiły nastolatki bo hehe nargodyki.
  • Odpowiedz
@m0rgi co ty gadasz xDD Przecież Skyler z Whitem, Jessim Saulem Mikeiem to topka. Tam nie bylo slabych ról. To że była w---------a to tak mialo być. Nawet syn co udawal chorego grał zajebiscie. Widocznie nie zrozumiałeś do konca serialu. Poczatek to wprowadzenie zebys wlasnie wczul sie w postaci. A później rozgrywa sie akcja. A jak ci niedosyt końcówki obejrzyj el mino
  • Odpowiedz
@mamrotekk: Nie mam niedosytu końcówki a przesyt tym gównem który na siłę ciągnęli bo kasa się zgadzała to wymyślali nowe wątki.
El mino to już był totalny gniot i żałuję, że to widziałem.
BB ciągnął tylko Walter White, Saul, Fring, Stary detektyw Mike, reszta to totalne padaki aktorskie co w sumie wyraźnie widać po ich "dorobku" aktorskim.
  • Odpowiedz
@Gniewek89: Mi się po prostu znudził- nie chodzi tu o jakąś super akcję, ale tu nie ma akcji, ani klimatu, ani fabuły. Czegoś po prostu brakuje. Nie trafia do mnie... a próbowałem na serio i obejrzałem cały sezon.
  • Odpowiedz