Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +702
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +13
Zbliża się nowy rok, a wraz z nim nowi my, jak co roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę

Mireczki i Mirabelki, były pracownik Naughty Dog był wkurzony tym jak traktuje go deweloper (prawdopodobnie szantażowali go, że nie dostanie wypłaty jeśli nie podpisze dokumentów zabraniających mu wypowiadać się o warunkach pracy w firmie) i wypuścił do neta spojlery Last of us 2. Podobno wyciekła cała fabuła i zwroty akcji, co więcej, większość ludzi którzy je przeczytali wydaje się niezadowolona z tego jak poprowadzona jest historia :(
Myślę jednak, że co innego historia na papierze, a co innego grać w nią samemu, więc nie warto sobie wyrabiać opinii przed zagraniem.
Naughty Dog już wydało oświadczenie, że są załamani, ale proszą o unikanie nieoficjalnych kanałów informacyjnych, więc praktycznie potwierdzili, że spojlery są prawdziwe. Gra ma wyjść za półtora miesiąca, więc jeśli nie chcecie sobie zepsuć przyjemności z grania nie czytajcie komentarzy pod żadnymi artykułami, filmami, czy wpisami o LoU2!
Najlepiej zablokować ten temat gdzie się da, bo trolle będą pewnie spamować spojlerami wszędzie gdzie to możliwe. Ja sama nie czytałam tych spojlerów i bardzo proszę, żeby ich tutaj nie pisać ani niczego nawet nie sugerować. Nie psujmy zabawy tym którzy chcą historię poznać dopiero w czasie rozgrywki. Ostrzeżcie jak najwięcej znajomych którzy też czekają na tą grę od lat.
@nika_blue: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1588156041H1fHja8ur69FlLreBI0xK5.jpg
Pobierz@nika_blue: ma jakieś profile w necie? to na 100% ta osoba udostępniła? gdzie to zrobił?
źródło: comment_15881577513861rdwB9tIaktOzSipleZ.gif
PobierzWyjątkowa sytuacja wymaga wyjątkowych środków, ale przepraszam jeśli ktoś uraziłam nadużyciem tagów.
Prawdopodobnie jedna z najlepszych gier ever dostała mocno po dupie jeszcze przed premierą
@nika_blue: Eh... czasem mam wrażenie, że to jest chyba jedna z najbardziej overhyped gier ever w jakie grałem.
Prosta historia, proste mechaniki, liniowa rozgrywka i popularny klimat zombie-apo. Grałem w jedynkę i nie mam pojęcia co w tej grze jest takiego wyjątkowego. Może dlatego, że nie grałem na PS3, kiedy podobno była ona niesamowitym osiągnięciem graficznym na ówczesnej konfiguracji.
Szanuję, że Ci się podoba
Naturalnie to podejście subiektywne, ale jestem zdania, że całokształt liczy się bardziej niż jeden zamieszczony haczyk w fabule.
Może też byłam sporo młodsza kiedy w to grałam i łatwiej się nabierałam na sztuczki twórców, ale pewne momenty z tej gry zapamiętam na całe
jak mozna byc takim dzbanem, za duzo /v/ ktos sie chyba naczytal i mem z interaktywnym filmem wzial na powaznie
źródło: comment_1588161570QxwjYWICbqF11l0bVj9yCg.jpg
PobierzNeil Druckmann jeden z szefów studia, jest przyjacielem Anity Sarkeesian - pamięta ktoś jeszcze Feminism Frequency Radio? Tak, to ona. Często stawał w jej obronie, szczególnie w tematach związanych ze zwiększeniem udziału kobiecych postaci w grach (nawet gdy to nie ma sensu - moja uszczypliwość) i jak sam mówi
wszedzie beda spoilery, tak jak przy rdr2 na pc, tu, na golu, na reddicie itd. im blizej premiery tym wiecej idiotow bedzie, pomoze odlaczenie neta :)
@aleroc: XDDD