Aktywne Wpisy

saintie +175
no chyba was powalilo na lby
#podsumowanieroku2025
#podsumowanieroku2025
źródło: IMG_7157
Pobierz
yourgrandma +19
źródło: 285332197e6b4662e3a2d466bf16534ef0dc2178ccd4e30ebbcfb846c0178957
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Czy już wszystkie masz? (Pokémon) 49.5% (208)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 50.5% (212)

#konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka
- światopoglądowo: precz z Żydami, won emigranci, LGBT to szatany, kościół jest wspaniały, aborcja jest be, wsparcie dla faszyzujący nacjololo, niedziele niepracujące, Owsiak to antychryst, wincyj pomników, mszy, innych szopek.
- ekonomicznie: rozszerzenie 500+ (pod inna nazwą, jakby nazwa miała znaczenie dla upadającego budżetu), 13tki emerytury są wspaniałe, wysoki wiek emerytalny jest zły, górnicy i kościół są nieskazitelni, więc przywileje im się należą, jak psu buda.
Czyli znowu
No przecież o to chodzi. Jeden prosty trick. Zobacz jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wyk00p: zawód działacz społeczny czyli zwykły lewak pod przykrywką populistycznych hasełek
Jaki jest sens takich jednolinijkowców?
To jest bardzo wygodna sytuacja, bo można głosować za ustawami typowo socjalistycznymi i używać przy tym fikołków intelektualnych, tak jak że to nie socjalizm, tylko zadośćuczynienie lub że głosowali za, ale w statucie i programie partii są przeciw.
Nie zmienia to faktu, że jak głosi stare powiedzenie
Zawsze mnie to będzie śmieszyć, że kucom wystarczy aby ktoś po prostu rozdał trochę forsy z podatków i już jest strasznym socjalistą, ale zostawmy to w
Podgląd polityczny reprezentują 2 osie. Jedna oś pokazuje podział na lewicę i prawicę, a druga liberalizm i konserwatyzm. PiS jest partią lewicowa konserwatywną. Bosak na te chwilę jest prawica konserwatywną.
@johny-kalesonny: Po pierwsze to ten podział dzieli na prawice, lewice, centrum (ewentualnie jeszcze na na skrajną prawice i lewicę). Po drugie to, te pojęcia stały się tak szerokie, że prawdopodobnie w każdej możesz zawrzeć kapitalistów i socjalistów jeśli chodzi o poglądy gospodarcze.
Tak na marginesie to nie wiem czemu PiS łączony jest z prawą stroną? Przecież oni niczego tak "prawicowego" nie robią. Dal mnie to partia zwykłych oportunistów
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_15881465683Q08ghDWTDOw7hEtL2xwaj.jpg
Pobierz