Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +608
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Davvs +537
Czyli tak
1. Bulisz kaucję
2. Bulisz coraz to większe rachunki za normalny odbiór śmieci z segregacją (plus tylko dla firm odbierających odpady bo będą ich mieli mniej w żółtych/zielonych workach)
3. Musisz jeździć do sklepów z worami nieuszkodzonych w żaden sposób butelek i stać pod automatami wrzucając każdą butelkę po kolei.
4. Zamiast kasy dostajesz bon do sklepu pod którym masz ten automat.
Wszyscy tam zdrowi?
#kaucja #systemkaucyjny
1. Bulisz kaucję
2. Bulisz coraz to większe rachunki za normalny odbiór śmieci z segregacją (plus tylko dla firm odbierających odpady bo będą ich mieli mniej w żółtych/zielonych workach)
3. Musisz jeździć do sklepów z worami nieuszkodzonych w żaden sposób butelek i stać pod automatami wrzucając każdą butelkę po kolei.
4. Zamiast kasy dostajesz bon do sklepu pod którym masz ten automat.
Wszyscy tam zdrowi?
#kaucja #systemkaucyjny
źródło: 000KLTV8MNE36MPM-C322-F4
Pobierz

Długo mnie nie było. Jakiś taki dziwny czas w życiu...
Mam dla Was dzisiaj "Cry me a river" - na moim świeżutkim kanale na youtube. Wiem - nagrywane ziemniakiem, ale o tej porze i w tym świetle nie wyciągnę z tego nic więcej :)
Jest tam też nagranie Adele - when we were young. Póki tam jest, to niech będzie, ale na pewno nagram całość i lepiej.
Kanał się będzie pewnie jakoś tam rozwijał, ale nauka tego całego nagrywania idzie mi jak krew z nosa pod górkę. Także cierpliwości :)
Link do filmu: https://youtu.be/wT5FJMJD1zM
Miłego odsłuchu, bo oglądanie takie sobie :)
Howgh!
#mirabelkaspiewa #spiewajzwykopem #muzyka #cover #nagrywaneziemniakem
Dobry kierunek, dorwij lepszy sprzęt do wideo, łap ludzi na kanał, bo mając taki głos i urodę wybitnie nieradiową, będziesz zbierać wiadra fejmu zanim się obejrzysz :) Szczerze kibicuję!
@Zielczan: Się zrobi. Będzie Pan zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)