Wpis z mikrobloga

@ZeT_: Ja też nie mam takiej potrzeby, ale zakładam, że InPost ma lepsze statystyki niż ja i faktycznie jest na to zapotrzebowanie. Zwłaszcza teraz kiedy ludzie zamawiają większość rzeczy przez neta a pojemność paczkomatów jest ograniczona.
  • Odpowiedz
@partykula01: Myślę, że otwarcia skrytki przez kuriera i klienta będą logowane oddzielnie. Jeśli kurier będzie miał do włożenia 2 paczki do skrytki już z jedną paczką to wiadomo, że będą tam 3 paczki. Chyba, że pójdą trochę łatwiejszą drogą i paczki będą trafiały do jednej skrytki tylko jeśli wszystkie będą w momencie wkładania u kuriera. Wszystkie pozostałe będą trafiać do innych skrytek.
  • Odpowiedz
@HonyszkeKojok: trąbią wielki sukces a pewnie gdyby nie sytuacja z nagłym wzrostem paczek to jeszcze z 2 lata by się z tym ociągali

trzeba mieć jednak bat nad sobą żeby ruszyć dupsko do roboty
  • Odpowiedz
Rzadko się zadarza, że wszystko przychodzi jednego dnia.

@ZeT_: a musi jednego dnia? Czasem do tego samego paczkomatu wrzucali mi jedną paczkę rano, drugą po południu, trzecią wieczorem, czwartą następneo dnia - co stoi na przeszkodzie dokładać paczek (lub ewentualnie przełożyć do większego otworu)? Oczywiście czas na odbiór biegłby od wrzucenia ostatniej paczki, bo 48h to często za mało, zwłaszcza obecnie, kiedy człowiek nie wychodzi bez potrzeby z domu.
  • Odpowiedz