Aktywne Wpisy

mickpl +599
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

Njal +140
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
![[Powojnie] Reparacje od Niemiec. Odszkodowania za II wojnę światową.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2818cb63eafb5e1b2c79bb43e603d76b5e91edd59262348480cd38f41bdfb588,q80.jpg)

#budujzwykopem
#remontujzwykopem
#narzedzia
Zmień prowadnice na 30, łańcuch na mniej rozciągliwy, lej 1:25 i będzie chodzić
W dobrym tonie jest rozebranie jej i złożenie jeszcze raz przy okazji pozbyć się nadlewek na tłoku czy korbie ale to jak chcesz żeby na dłuższą j była :p
Kilka sezonów chodziła a później oddałem i kupiłem makite
Ogólnie bym Ci proponował dołożyć do tej https://allegro.pl/oferta/mega-pila-spalinowa-5-2km-pilarka-zestaw-oleje-8339986073?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Pływające kółko jest lepszym rozwiązaniem od zwykłej zębatki. Wygląda solidniej i ogólnie lepsiejsza
Juz pomijam to że podana moc takiej piły to jest hard SF. Jak ma połowę tego co podane na tabliczce to jest dobrze.
Przerobiłem sporo różnych tanich chińskich urzadzeń spalinowych bo wąż w kieszeni i po co przepłacać i już sie wyleczyłem.
Przy urzadzeniach spalinowych hasło-dołóż i