Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
potatowitheyes +30
Wołam plusujących mój poprzedni wpis.
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD

#budujzwykopem
#remontujzwykopem
#narzedzia
Zmień prowadnice na 30, łańcuch na mniej rozciągliwy, lej 1:25 i będzie chodzić
W dobrym tonie jest rozebranie jej i złożenie jeszcze raz przy okazji pozbyć się nadlewek na tłoku czy korbie ale to jak chcesz żeby na dłuższą j była :p
Kilka sezonów chodziła a później oddałem i kupiłem makite
Ogólnie bym Ci proponował dołożyć do tej https://allegro.pl/oferta/mega-pila-spalinowa-5-2km-pilarka-zestaw-oleje-8339986073?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Pływające kółko jest lepszym rozwiązaniem od zwykłej zębatki. Wygląda solidniej i ogólnie lepsiejsza
Juz pomijam to że podana moc takiej piły to jest hard SF. Jak ma połowę tego co podane na tabliczce to jest dobrze.
Przerobiłem sporo różnych tanich chińskich urzadzeń spalinowych bo wąż w kieszeni i po co przepłacać i już sie wyleczyłem.
Przy urzadzeniach spalinowych hasło-dołóż i