Aktywne Wpisy

Paayor +430
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz
JaNieGejJaPapiesz +375
źródło: 1000003911
Pobierz

Dlatego pytanie czego chce Kim zacznijmy od sceny kiedy była małym dzieckiem. Czekała na matkę która do swoich obowiązków rodzicielskich podchodziła dosyć lekko. Z drugiej strony mamy Kim która czeka na matkę pewnie po powrocie z jakiegoś wyjazdu/konkursu gry na wiolonczeli. I tu jest najważniejsza część opowieści o Kim.
Dlaczego nie poszła sama do domu tylko czekała na matkę? Bo chciała się upewnić że matka o niej zapominała a nie że zdarzył się wypadek po drodze typu pęknięta opona. I co, Kim się przekonała, że matka robi znów ten sam błąd. Co robi Kim? Wraca do domu sama. Każe matkę za to, że znów dała ciała. Matka przeprasza ale Kim nie słucha. Co mówi matka?
Czy kim zrobiła Breaking Bad czy jednak nie? Myślę, że Kim na swój sposób chce utrzeć nosa Jimiemu aby zrozumiał gdzie doprowadzi go ta droga. Ale Kim ma jedną wadę, nigdy nie słucha. I myślę, że los Kim nie jest do końca znany ale ta scena gdzie Kim jako dziecko sama wraca do domu bez matki, jest proroctwem tego co wydarzy się między nią a Jimem
#breakingbad #bettercallsaul #seriale
EDIT: dodatkowo, zobaczcie Kim, nie zmieniła się, uporządkowana itd. a Jimy to jej matka, bałaganiara i kombinatorka.
Z rzeczy które mnie jednak zastanawiają, to pewna transformacja która dokonała się po odejściu Kim z kancelarii. Mianowicie kucyk który nie jest "lokowany"
@jacktheripper: jasne ale to jest punkt widzenia który Kim sprzedała Jimiemu ale spróbuj na to spojrzeń fenomenologicznie czyli bez uprzedniego założenia ale jak na scenę wyciętą z całego serialu. W zasadzie to właśnie to jest niesamowite w całym BB i BTS, że jeśli spojrzeć na niektóre sceny bez uprzedniej dobrej wiedzy na temat bohatera to okaże
Co do postaci Kim od początku wydawała mi się jedną wielką zagadką. Kobieta z jakimiś zaszłościami z którymi nie potrafi się pogodzić i próbuje to zrekompensować swoimi aktualnymi działaniami licząc na to że to ukoi jej serce i problemy z jakimi się boryka.
Spójrzmy na urywek w którym Kim czeka na matke mając ze sobą wiolonczele. Ta scena mimo że krótka,
Mogło to też dotyczyć tego, że Kevin nie słuchał jej rad i chciała