Wpis z mikrobloga

https://allegro.pl/oferta/klucze-nasadowe-1-2-1-4-stanley-96-czesci-94-668-1-7877525114

Jak oceniacie ten zestaw? Ciężko coś wybrać, bo ceny na allegro są tak poustawianie, że niektórzy zestawy za 300 zł wystawiają za 1000 zł. Specjalistą nie jestem, a chciałbym kupić coś konkretnego tacie na prezent. Wybrałem Stanleya, bo zna tą markę i zawsze chwalił narzędzia, która miał z tej firmy.

#narzedzia #pytaniedoeksperta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Murasame używam podobnego zestawu od Neo I jestem zadowolony. Kumpel ma Yato i słabo wypadają. Płaciłem chyba 450 zł w jakiejś promocji 2 3 lata temu z gwarancją na 25 lat albo na dłużej nie pamiętam już
  • Odpowiedz
@Murasame: Stanley spadł w ciągu 5-6lat na łeb na szyję z jakością... Może seria Fatmax to dobra seria (albo to ten Stanley sprzed lat), ale bym nie ryzykował. W podobnych pieniądzach szukałbym czegoś z Bahco, Facom. Albo King-Tony, Jonnesway powinno być tańsze.
  • Odpowiedz
@Zbyszek_Kudriawcew: Dokładnie ten.
@Murasame: Jak nie chcesz szaleć to możesz nawet i 94 el. wziąć, ok. 250zł. W tym 155 el. zyskujesz m.in. grzechotkę 3/8", nasadki do niej, nasadki e-torx (tego najbardziej brakuje w 94 el), więcej nasadek z bitami/bitów (szczególnie mniejsze rozmiary w stosunku do 94 el), no i grzechotki masz teleskopowe.
  • Odpowiedz