Wpis z mikrobloga

Podałem w paczkomacie zły numer telefonu odbiorcy. Tego samego dnia dzwoniłem na infolinię i dowiedziałem się, że mam napisać maila na pomoc@inpost.pl z prośbą o udostępnienie kodu odbioru na poprawny numer telefonu. Paczka już jest w Paczkomacie a odbiorca cały czas nie dostał kodu. Od tamtego czasu wysłałem im dodatkowe kilka maili i na ani jeden nie dostałem nawet automatycznej odpowiedzi typu "zgłoszenie zostało przyjęte". Ktoś wie co w tej sytuacji mogę jeszcze zrobić? Na infolinii każą pisać maila i tak kółko się zamyka... ( ͡° ʖ̯ ͡°) #paczkomaty #inpost #przesylki #allegro
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matpiotr: paczka jest już umieszczona w paczkomacie jeśli wierzyć ich systemowi śledzenia przesyłek. Co do maila to nie wiem od jakiego czasu ale obecnie nadając przesyłkę w paczkomacie pyta już tylko o numer telefonu odbiorcy. Swojego maila i swój numer telefonu owszem podawałem.
Możliwe, że nadając paczkę za pomocą manager.paczkomaty.pl jest inaczej ale z uwagi, że trzeba samemu wydrukować etykietę a ja mam ponad 15 letnią drukarkę wolałem nadać w
  • Odpowiedz
@Okayama: tak, kontaktowałem się z botem który przekierował moją sprawę do konsultanta który od ponad godziny nie raczył się odezwać - dokładnie tak jak powiedział @gekon9633. Bardzo słabą mają tą obsługę klienta w #inpost. Paczka mogłaby już zostać wyjęta z paczkomatu a tak to najprawdopodobniej za kilka dni wróci do mnie i będę ją musiał nadać jeszcze raz. Przy czym sami przy każdej możliwej okazji
  • Odpowiedz
@gekon9633: i wuj.... na maila oczywiście nie odpisali. Ich BOK też zlał sprawę. Próbowałem jeszcze raz dzwonić na infolinię.... jestem numer 127. Po prostu szkoda słów... olewka totalna.
  • Odpowiedz