Aktywne Wpisy

witam12 +325
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +85
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

@fapowiczowski @WwaDdl022 @kn00 @Pastor_Lul @Eugeniusz_Zua @mirasKo-Kalwario @Thexil
P.S przyjemnie sie slucha Twojego glosu
Parę propozycji co może poprawić znacząco jakość Twoich filmów to:
- napisy zamiast wstawiać bezpośrednio do filmu proponowałbym wgrać tak by można je sobie było wyłączyć w odtwarzaczu YouTube,
- podgłośnij głos i ścisz muzykę,
- wartości dziesiętne w notacji polskiej piszemy z przecinkiem, a nie
- selfie - zaledwie ~1.65 FWHR
- wysokiej rozdzielczosci zdjecie grupowe, gdzie stoje przodem do kamery - leciutko ponad 2.0
Patrząc w lustro gołym okiem widze, ze zdjęcie z kamery jest zdecydowanie rozciągnięte, a na drugim zdjeciu chyba po prostu
@integrator1234: No u mnie to zależnie jak robiłem z teflonu to od 1.7 do ponad 2
Komentarz usunięty przez autora
Maseczki się n a mnie nie mieszczą mam po prostu wielki ryj.
Przemcel jest chyba największym FWHR-celem.
Warto byłoby dodać jeszcze coś o midface, czyli o części środkowej twarzy. Bo niskie FWHR, nie koniecznie musi sprawiać wrażenie horsefacela.