Aktywne Wpisy
BC_anada +599
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
groman43 +19
Post z cyklu odbija mi na stare lata - mam swój ciepły k--------k, mój szef mnie lubi, potrafię nie tylko programować, ale mam również wiedzę domenową, ogarniam nawet matematykę na przyzwoitym poziomie.
No ale myślę nad zmianą kariery, chciałbym zostać maszynistą. W skali od 1 do 10, jak bardzo głupi to jest pomysł?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #kolej
No ale myślę nad zmianą kariery, chciałbym zostać maszynistą. W skali od 1 do 10, jak bardzo głupi to jest pomysł?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #kolej
#polskaczechykoronawirus
założenia:
- okres inkubacji Koronawirusa wynosi przeciętnie 5 dni, a więc po 5 dniach od wprowadzenia ograniczeń powinny być widoczne pierwsze efekty tych ograniczeń
- dlatego na wykresach są dodatkowe czerwone i niebieskie liczby:
czerwone 5 i 10 - 19 i 24 marca (pełny 5 i 10 dzień separacji społecznej w Polsce)
niebieskie 5 i 10 - 24 i 29 marca (pełny 5 i 10 dzień noszenia masek i separacji w Czechach)
czerwone V i X - 21 i 26 kwietnia (pełny 5 i 10 dzień noszenia masek w Polsce)
Ważne daty:
7 kwietnia Czechy rozpoczęły łagodzenie ograniczeń (sport bez maseczek, otwarcie części sklepów)
Dane dla Czech pobierane są ze strony
https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19
Stany (2020.04.17): Polska 8379 (7918 >> 8379, +461), Czechy 6549 (6433 >> 6549, +116)
//
#polska #czechy #koronawirus #covid19 #covid19stats #2019ncov #medycyna #zdrowie #matematyka
//
@RenkaRenkeMyje: z d--y
tym bardziej że 0.0 dla Polski i Czech jest zupełnie inne
ale za to łatwo dobierać sobie wykresy do tezy