Wpis z mikrobloga

@OstryKrulAlbanii: no to tłumacze Ci, że "polubione" to nie równa się ze zgadzaniem. Myślę, że większość posłów opozycji ma polubionego Andrzeja Dude, po to, żeby być na bieżąco ze zdanie przeciwnika.
  • Odpowiedz
@OstryKrulAlbanii: typie ja w ogóle w dupie mam politykę, zwracam tylko uwagę, że ocenanie człowieka po "polubionych" na fejsie nie ma żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@OstryKrulAlbanii: kumam, ale wiesz jaka jest moim zdaniem różnica między tym kimś o kim gadamy, a innymi osobami "publicznymi"? Oni zdążyli ukryć swoje prywatne rzeczy w social mediach :D D-----------e się do takiej rzeczy jest na poziomie porównywania strajku kobiet do symboliki SS
  • Odpowiedz
Czyli uważasz ze ministrowi finansów wypada to samo co obywatelowi na mirko, najs

@OstryKrulAlbanii: tak zasadniczo to on nie lajkował chyba tych stron jako minister.

Jak się chce demokracji i wybierania władz z ludu, to trzeba zaakceptować, że te władze przez wybraniem zachowywały się jak każdy inny człowiek.

Trzymanie się etykiety od urodzenia to raczej rządy monarchii, gdzie książąt wychowuje się na władców od dziecka.
  • Odpowiedz