Wpis z mikrobloga

@brass: A to nie chodzi o strzelanie Basmu, tu chodzi o Radial Attack Basmu. Jak przeładowujesz to tworzysz fale energii, które zadają obrażenia i leczą ciebie, tylko nie mają one aż tak gigantycznego zasięgu.
  • Odpowiedz
@Savire510:
Przetłumaczyłem translatorem komentarze, rozumiesz coś z tego?

Passive only eats base injury and double explosion, so the card is double base injury and double explosion, corruption magazine, flame storm, after the last six damages have reached the level of one million, you can also increase the rate of vampire with two more fire rate

Coś tutaj
  • Odpowiedz
@brass: Pasywka, czyli obstawiam, że chodzi o te fale zadaje małe obrażenia i aktywuje się 2 razy. "So the card" (Mod?) podwaja obrażenia tej fali. (podstawowe mody na dmg? Serration i Heavy Caliber?) Corruption magazine to ten do rifle co daje +mag a -reload, flame storm to firestorm co daje ci +blast radius. Po 6 tickach fali obrażenia powinny zadawać 1 million, możemy jeszcze zwiększyć częstotliwość fal (vampire, bo te
  • Odpowiedz
@Savire510:
But why? Ona nic nie robi (z dmg) poza tym, że włącza ci nieśmiertelność. Ciekawe czy Revenant też tak działa.
Nadal nie rozumiem skąd ten zasięg. Wg wiki radial ma 10 metrów, z modem 12,4, a on pisze że coś podwaja.
  • Odpowiedz
@brass: bonus z bycia niewidzialnym.
A co do zasięgu fali to odkryłem że z każdą kolejną falą zwiększa się ogólny zasięg fal. Czyli jak modujemy żeby przy przeładowaniu było 5 fal to zasięg będzie gigantyczny.
  • Odpowiedz
@brass: to akurat jest z forum, ale na regionalnym czasami też ktoś coś powie w stylu "hej, to X jest op" Oczywiscie większość tego to śmieci, ale czasami się znajdzie perełka.
  • Odpowiedz
@Savire510:
Post z forum, 2 godziny temu, poster ma tylko tego jednego posta:

Today, I found a bug about the damage calculation of this gun when I was playing. This gun can absorb 5 waves of blood after being on tainted MAG mod. The damage of this wave increases with the release of the wave. But in the process of sucking blood, after triggering the critical hit chance of Cham mod
  • Odpowiedz
@brass: póki tego jeszcze nie zpatchowali to trzeba korzystać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sekretny sos tego przepisu to max Tainted mag. Kto by się spodziewał.
Btw szybszą metodą jest używanie alt fire, szybciej opróżnia magazynek.
  • Odpowiedz
@brass: Wciąż nie mam nawet sformowanego Basmu, ani rivena do niego ale osiągnąłem coś takiego:
Test 1: https://streamable.com/gkhquk Rhino
Test 2: https://streamable.com/pidmz2 Mirage

Czy masz dmg boosta od rhino, chromy czy kogoś tam jeszcze to tak naprawde nie ma znaczenia, na sucho każdym warframe też wychodzą takie liczby. Można to jeszcze znacznie ulepszyć, tylko chwilowo mi się nie chce. Riven z CD i -Reload sprawi że będzie +6 fal. A
  • Odpowiedz