Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

NVIDIA pracowała wspólnie z Microsoft, aby wprowadzić path tracing do gry już od dłuższego czasu (pierwsze pokazy robiliśmy na Gamescom 2019). Nie ma co wchodzić tutaj w szczegóły techniczne bo to trzeba po prostu zobaczyć (a najlepiej zagrać samemu).
Ostatnio, gdy wypuściliśmy Quake II RTX miałem dla was małe #rozdajo / #konkurs , link. Dzisiaj mam dla was do zgarnięcia nowiutką kartę RTX 2060 SUPER.
Co trzeba zrobić żeby wygrać? Zadanie polega na zbudowaniu niewielkiego (zamki czy wille odpadają!) domku w grze Minecraft (dowolna wersja bez RTX) i wklejenie jego zdjęcia w komentarzu pod tym postem. Liczy się kreatywność oraz wykorzystanie oświetlenia :) Liczę na to, że zwycięzca po otrzymaniu nagrody zbuduje ten sam domek z RTX i pochwali się swoim dziełem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wasze prace czekam do 23 kwietnia, później zawołam was do postu zbiorczego z pracami, a zwycięzca zostanie ogłoszony do 26.04.
#pcmasterrace #minecraft #rtxon #nvidia #kartygraficzne
źródło: comment_15868694155E1qtS8kEVpSiP87Aresy9.jpg
Pobierzźródło: comment_1586870271ugkdhWsd1EH8PwKc2N2s2n.jpg
Pobierzźródło: comment_1586871193ZESyK0Z4392QR9GrH0MzqN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Variv: Przy takim obciążeniu bez DLSS by się nie obeszło. Dobrze, że DLSS 2.0 działa pięknie i znacznie poprawia wydajność :)
źródło: comment_1586874399Bfp78S105xf3wZDv1CVjR9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora